![]() |
Furora war... 25.03.07
|
Duski maja posprzatane;] ale popadali az mi ich zal ;o
|
Gra do jednej bramki w tym spotkaniu.
|
duskiness skontaktujcie sie ze mna na aldorze :P
|
Hail Vision =]
btw. Spaaw, zalujesz ze doszedles do Duskiness? :> bo ja mysle ze juz zalujesz xD |
pikus ;)
eeee to jest nic B)
na arcani byla wojna Dpft(Dark Purples Faster Turtles) vs Beach najwieksze open battle na pustyni miedzy Ank a Darashia score? 18 - 2 dla turtli Aata Arhari(215 ms) zaliczył 11 fragów btw: ale Aatą wtedy gral Luki Tharion ( chyba tak mi mówi:p ) i na koniec wojny 20+fragów( 26 chyba dokładnie ) B) |
106 - 43 w wojnie dla Vision ; o ale watpie zeby taifun sie tak szybko poddal
|
Pogrom. Co battle duskiness przegrywa, oni nie maja w ogole pomyslu na walke. Jednak nie mysle aby zadna ze stron sie poddala, zapowiada sie dluga wojna jak na aurerze z czasow Rom vs Fag.
|
tak to juz jest w życiu i w tibi ;]
|
ale owned:o
|
Parę fotek ; >
Jitvey own3d. http://i14.tinypic.com/2ew32up.jpg Spaaw own3d. http://i11.tinypic.com/2dkbx37.jpg GoGo Furora. |
@up..ale po co tylko sie obrazki dlogo wczytuja...kazdy kto bedzie chcial zobaczy wiec..daj linki przynajmniej albo miniatury
|
Dobrze, że Vision odbiło się po ostatniej porażce. No i gratz fragów B)
|
Nic dziwkego ze Vison wygral ... taifun ma tylko 14 lat wiec nie wymagajcie od niego zadnego dobrego planu trapa ;] ... niby taifun jest liderem gildi ale tak naprawde to pewnei czipsu i fenix'gru obmyslaja caly plan
sorki za blady ;] |
@Up
idz dziecko z forum albo pooglądaj kilka filmików na których jest taifun w rl i wypowiedz sie:baby: @Down Oglądałem je troche dawno ale popytam kolegów i jak będe miał to dam edit;) Hmmm może ktos da ten link bo jestem pewny ze ktoś ma a ja nie mam teraz z kąd go wziąć. @2 Down To sie mylisz tak jak te 3/4 forum;) |
@Dakonir
Daj linki do tych filmów |
chce zobaczyć ten filmik z wielka przyjemnością ... nie jestem dzieckiem w przeciwieństwie do ciebie i 3/4 tego forum mówi ze taifun ma 14 lat ;]
|
Świetna akcja.
Co do Spaaw'a: moim zdaniem przeszedł do Dusków dlatego, bo nie chciał odejść z serwa w wypadku klęski vision. Duski mają wiecej h-lvl'owych członków i pewnie wydawało mu się, że będzie bezpieczny. Srodze się przeliczył. Wygrają Duski: zostanie powolutku zjechany w czasie dłuuuuugiej wojny do lvla -100 ; Wygra Vision: Nawet payment za tą zdradę mu nie pomoże. Trzy słowa: ma przesrane chłopak. ps: zauwazył ktoś, że ostatnio Spaaw pada w każdym starciu? ;) @down2: czytaj posty uważnie: powiedziałem: "moim zdaniem". Dla mnie tak to wygląda, jagby chciał sobie zrobić większe "plecy". Jeżeli nie mam racji to przepraszam, ale to tylko moja opinia. |
ps: zauwazył ktoś, że ostatnio Spaaw pada w każdym starciu? ;)
Nie:confused: |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:48. |