![]() |
Miejsce...
Chcialbym sie zapytac jak w thais w trol moutains tam gdzie rotwormy wejsc na poziom wyzej chodzi mi o pokazanie gdzie ustawic parcele zeby tam sie dostac - mile widzany ss. Z goly thx...
|
po parcelach sie nie da tam wejsc.
trzeba uzyc czaru lewitacji - tylko gracze z pacc moga sie tam dostac. btw tam nic ciekawego nie ma na gorze. |
-.-
Cytuj:
Dokładnie ci nie powiem w którym miejscu, ale gdzieś po prawej stronie na dole na którymś z ogni. |
a i tu sie mylisz /\ sa miejsca w ktorych tylko przez lewitacje da sie wejsc ;] parcele nic nie dadza wtedy.
|
Cytuj:
|
Parcele to to samo co Levitate.
|
Cytuj:
Levitate to czar, a parcel to paczka -.- |
Cytuj:
|
nie. spróbuj tak zrobic np. na 2x drag na skalce w Edron. postaw 3 parcele i pojdz kratke ^. nie wejdziesz ;)
|
Cytuj:
|
ludzie!
parcele juz nie dzialaja. mozecie sami przetestowac. |
@up
niezgadzam się, wysłałem parcela z ankh do carlin, i wszystko działa :p @topic wydaje mi się że od rodzaju wzniesienia zależy czy parcele da się wykorzystać (skała a ściana to nie to samo) |
to moze inaczej.
parceli jako drabiny w tamtym miejscu juz sie nie da wykorzystac. dziekuje. |
@up
Samemu się nie da, ale jeżeli weźmiemy do pomocy gracza/rota który nas przyblokuje to zamiast zejśc z parceli znajdziemy się na górze. wystarczy się ustawic tak jak na zdjęciu i nacisnąc strzałkę w prawo ;P http://foteka.pl/pokaz.php?id=7511 |
@up
a mozesz nagrac filmik, jak to robisz? bo bylem jakis czas temu i probowalem z kolega oraz rotwormami, lecz bezskutecznie. z gory dzieki. |
Nie, za zadne skarby nie nagrywajcie!!!!!!! Zaraz będzie tam pełno noobów a ja tam lubie trenić ;D
@Topic Po parcelach da się, bo wczoraj próbowałem :) |
to w takim razie prosze o link na pm.
nie mam zamiaru rozpowszechniac tych tibijskich rewelacji, potrzebuje tych informacji z czystej ciekawsci, mozna powiedziec, na wlasny uzytek. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:25. |