![]() |
Nowości w systemie płatności za premium account
Dnia dzisiejszego została uruchomiona usługa płatności za pacc za pośrednictwem systemy paypal.
Można płacić w Dolarach amerykańskich, Euro, Dolarach kanadyjskich, Funtach szterlingach i Jenach japońskich. Po więcej szczegółów zapraszamy na www.tibia.com (konkretniej: tutaj) Po dobrych wieściach czas na te gorsze. Po czterech latach służby GM Lugin zrezygnował z pełnienia funkcji mistrza gry i przeszedł na zasłużoną emeryturę. Kolejna niebieska peleryna została zdjęta z pleców i oczekuje na wieszaku na nowego właściciela. Czy Cipsoft każe nam długo czekać na kolejne nominacje? Pamiętajcie o cały czas trwającym konkursie SMS oraz konkursie na najlepsze opowiadanie! |
Co to znaczy to PayPal
na hunted to juz jest od jakis paru dni ^^ edit OooO first :DDD |
@up
mozesz przez to oplacic np pacca w tibii, kupic premium na rapidshare i wiele wiele innych |
Do założenia konta na paypal, trzeba mieć 18lat. I kartę kredytową do potwierdzenia tożsamości.
|
Cytuj:
Cipsoft spieprzył sprawę z paypalami. Teraz mogę sobie kupować pacci nie wydając ani grosza. Podoba mi się to ( - ; |
@Up.
Panowie w czarnych garniturach już w drodze! xD Ciekawe czy następny Gamemaster też będzie miał taki ... nick. ;] Vial |
Dla mnie to wisi i powiewa. Jakbym miał kupić PACC'a to przez tibia.pl choć wiem że przez tibia.com jest o wiele taniej!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
-.- <10znaków> |
Cytuj:
Ja zawsze kupuje pacc'a przez tibia.pl po polsku mi lepiej idzie:P |
Za jakieś jeny od żółtków można kupić a za naszą mocną walute nie... xD
W tibie gra najwięcej polaków więc powinni nam to jakoś wynagrodzić (?). |
@up
To nie zależy od CIpsoftu w jakiej walucie przyjmują wpłaty tylko od element5. |
Jest blad w linku pisze ,,http://"http//forum.tibia.pl/showthread.php?t=121726'' poprawcie to...
Mi to tam obojetne... pacca kupuje w grze... ( zazwyczaj) a jak juz to na allegro |
|
>Można płacić w Dolarach amerykańskich, Euro, Dolarach kanadyjskich, Funtach szterlingach i Jenach japońskich.
No ale w złotówkach nie - bo po co :) |
Jak ty chcesz w złotych skoro nawet nasi zachodni sąsiedzi nie mają złotówek w kantorach? Mowa tutaj konkretnie o Niemcach.
A pozatym.. Kto się kusi tracić 90 zela na głupią *już dla mnie* gierkę, skoro można poszaleć za friko np. w Lineage'a ;) |
Nie widzę cennika na stronie. Ile trzeba zapłacić za Pacc'a w funtach ? Mógłby ktoś podać ceny ?
|
Witam!
Potwierdzam, ze platnosc przez PayPal dziala tak jak trzeba - 5 PACCow kupionych przez PayPala, sprawe zalatwia sie doslownie w minutke, nawet chyba szybciej niz karta :D. No moze troszke dluzej sie wypelnia ;). Pozdrawiam Pingwin |
yhm
fajnie ze:)
|
A żeby kupić pacc przez paypal trzeba mieć karte kredytową (debetową) czy można z mojego paypala przelać na ich paypala ??? :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:05. |