Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Nowa grupa tematyczna poświęcona tworzeniu muzyki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=122586)

Khan 28-03-2007 00:00

Nowa grupa tematyczna poświęcona tworzeniu muzyki

Po dokładnych oględzinach doszedłem do wniosku, że sporo jest osób na forum, które są zainteresowane tworzeniem muzyki, spiewaniem, graniem, komponiowaniem.

Niestety Sir Drom oświadczył, że chwilowo nie chce dodawać żadnych nowych grup z przyczyn technicznych, więc postanowiłem wziąć sprawy w swoje rączki.

Proszę więc nie traktować tego tematu jako reklamy zewnętrznej, lecz jako oficjany komunikat informacyjny o powstaniu nieoficjalnej nowej grupy. (czy jakoś tak)

Adres podforum:
http://bialaopera.p2a.pl/index.php

Masz zespół, masz wiosło, masz talent, masz ambicje, a moze tylko masz problem?
Napisz o tym!
Zapraszam do rejestrowania!

I proszę nie zrażać się tym, że narazie jest tu pusto. Każde forum tak zaczyna. Piszcie śmiało ile wlezie, to atmosfera sama sie zrobi.

Pozdrawiam.

Adolphus Elbragol 28-03-2007 01:35

Dlaczego nasuwa mi sie sceptyczne pytanie: 'po co?'...?

janek@ 28-03-2007 05:39

@up
"Bo sie nogi poca" ^^

Drom zgodzil sie? To Prawdopodobnie taka grupa powstanie.
Nie wiem jak to u ciebie wyglada, ale ja kiedy chce o c zym "innim" podyskutowac wtedy przenosze sie na inne forum.
Nie wiem tez po co tworzyc grupy typu "Jak prac gacie" na forum o tibi. ;/ (coz tak to sie dzieje po kilku latach)

P.S.
Nie mam nic przeciwko.

..::QRAS::.. 28-03-2007 08:12

pozyje 2 miesiace i zgon jak kazda.

matiiii 28-03-2007 08:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ..::QRAS::.. (Post 1337905)

Nawet krócej.

Vanhelsen 28-03-2007 09:55

łooo, z takim podejściem panowie (up, i upup) to nawet i tygodnia nie pożyje... >.<"

Ja tam trzymam kciuki za Khana bo go lubię, a co do samej idei grupy: brak funduszy wstrzymał moją cudowną karierę (ROTFL) rzępolenia na basie więc na razie sobie daruję, chyba, że jako szary obserwator który raz po raz walkie jakiś spam-post :P

OnlyShadow 28-03-2007 10:49

Za reklamę zapłaciłeś?

Żartuję, natychmiast się rejestruję ;p

Dark Sven 28-03-2007 12:17

Jak nie jak tak. Zarejestruje się ofkoz. Ale potem ;)

Ja KCem moderatora !!!!!11111

Parys 28-03-2007 12:30

Jak tam jest, to może i niech lepiej tam zostanie.

Khan 28-03-2007 14:45

Mysle ze jest tutaj sporo luda, ktorzy lubią ten akurat dział sztuki i jesli sie zbiorą do kupy, to moze wyjsc z tego cos fajnego.
Był nawet temat, w ktorym ta sprawa była omawiana i jak pamiętam było wielu potencjalnych chętnych.

Dlatego jeszcze raz - gorąco zapraszam wszystkich zainteresowanych do rejestracji! ;)

Dark Sven 28-03-2007 15:00

Ja własnie czekam na hasełko

i co bendzie z mojm moderatorme!!!!111 jak kcem ja!

@down
Hcesz siem bidź?

OnlyShadow 28-03-2007 15:13

Sven, nie dostaniesz bo ja kcem bardziej ;p

Descartes 28-03-2007 16:08

@up, 2up: Żałość.

A, tego... jestem dopiero początkującym szarpidrutem ale zarejestruję się i będę obserwował tematy. ;p

Glamri 28-03-2007 16:39

Ja już się zarejestrowałem i pierwszy temat założyłem. ; ) Jezeli zbierze się odpowiednia ekipa zapowiada się naprawdę ciekawe i dobrze prosperujące forum. Wraz z Khanem serdecznie zapraszam!

Gallar 28-03-2007 21:50

Jak chcecie na vbulletinku mieć grupę swoją, to na http://pokolenie.pl się mości panowie raczcie udać ; )

-=DanieL=- 29-03-2007 00:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez janek@ (Post 1337896)
Nie wiem jak to u ciebie wyglada, ale ja kiedy chce o c zym "innim" podyskutowac wtedy przenosze sie na inne forum.
Nie wiem tez po co tworzyc grupy typu "Jak prac gacie" na forum o tibi. ;/ (coz tak to sie dzieje po kilku latach)

Jesteś zajebisty, skoro to forum o tibii to po co tu działy "O wszystkim i o niczym", "Twórczość"? Lepiej żeby to forum było szare i jednolite? Takie podejście jest conajmniej dołujące. Współczuje.

Rankor 29-03-2007 00:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ..::QRAS::.. (Post 1337905)

Na forum nie ma szans zeby sie utrzymala, poza - ma i to duze.

Rideh 29-03-2007 00:24

To forum ma być dla zwolenników rockowych klimatów?

ripper 29-03-2007 08:56

@up
Zedytuj tego posta, bo to nie temat na 'tekno vs rok fajt'. Każdy robi to co chce i przysłowiowy chuj ci do tego.
@topic
A mnie to forum coś nie chodzi = S Tzn zarejestrowałem się, a kilka godzin później już nie działało i tak jest do teraz. To tylko u mnie?

matiiii 29-03-2007 10:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok (Post 1337974)
łooo, z takim podejściem panowie (up, i upup) to nawet i tygodnia nie pożyje... >.<"

Ja tam trzymam kciuki za Khana bo go lubię, a co do samej idei grupy: brak funduszy wstrzymał moją cudowną karierę (ROTFL) rzępolenia na basie więc na razie sobie daruję, chyba, że jako szary obserwator który raz po raz walkie jakiś spam-post :P

Też go lubię. :P

Powodzenia.;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:39.