![]() |
Wurzel's Funreal
|
Wez mnie oświeć o co w tym filmie chodzi ..
|
Wymieklem po 20 minutach...
|
Pogrzeb Wurzela... piszą tylko pierdoły w stylu "niech spoczywa w pokoju", "był przykładowym Tibijczykiem" i tak dalej :P.
Ot co całe streszczenie ;) |
Cytuj:
Tak jakos dziwnie sprawdza sie teraz statystyki na antice, kogos tam brak... ;p Ale tak koncza slawni i bogaci xD |
Powiem tylko jedno na temat tego filmu - 20 cmentarnych hyen stoi i pierdoli jakies sery, dalej nie ogladalem. Jednym slowem zal.
|
@~Bad
A z tego co ja wiem to Wurzel dostał bana za używanie macro [; |
Cytuj:
|
Debile ... co moze chcecie Wszystkich Świetych w tibi jeszczE?
|
Zal komentowac cos takiego... B)
|
Na jakim servie grał Wurzel ?
I czy jak bym zrobił Chara o tym nicku dostał bym bana albo name locka ? |
Wurzel gral na Antice a takiego samego nicku chyba nie mozesz zrobic nawet jak dostal deleta.
|
warto czasem powspominac..
|
O ile dobrze pamietam, wurzel dostał bana ponieważ badał błędy w tibi i go skasowali za wykożystywanie ich(a czy to robił to nie wiem).... ale moge się mylić ;)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
nic ciekawego ;p |
Powiem jeszcze raz.
Dostał bana bo duzo pisal o botach i o tym jak latwo sie wybotowac teraz. Jak ktos wczesniej wspomnial , zrobil 60+ lvl na bocie. Za 1 razem dostal bana , potem dalej chcial z tym walczyc i Cipsoft byl "bezwzgledny" XD i dostal delete. To chyba najwyzszy skasowany lvl w tibii, pamietam ta sytuacja wzbudzila wiele kontrowersji polswiatka tibijskiego ;p |
Cytuj:
No to, źle pamiętasz :). Wurzel zrobił 60 poziomową postać na bocie aby pokazać Cip Softowi jak łatwo i szybko zrobić taki lvl na bocie. Następnie napisał na tym na forum. Dostał bana na postać którą używał bota a także na swojego knighta czyli wtedy 200+ knighta. Pozdrawiam. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:42. |