![]() |
Xolorian own3d! xD
Mar 28 2007, 07:57:35 CEST Killed at Level 146 by Zerio of Zygus
:D Link: http://www.speedyshare.com/725552864.html |
Film czysty,ładna akcja ;)..Padł dosyć szybko,lecz troche było ganiania się up/down na schodach..
Poniżej zamieszcze screena ze scana,troche słabo przycięty wiem,ale robiłem na szybkiego.Myśle,że nie uznacie to za fake,bo po co miałbym fakować scany ?8o http://img254.imageshack.us/img254/7...ytuucg7.th.png |
Pięknie ;d
|
2 MS przeciwko rp i ms. Gratz.
|
w sumie to gz fraga
ale mnie ciekawi jedno, Xolo latal bez utamy?;>:confused: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hehe ładna akcja szkoda ze zabrakło czasu i ten Quel nie padl...jakby ss był kilka minut puzniej to tez by padł :P
Cytuj:
Tego quela to pierwszy raz na oczy widze co prawda nie gram od wakaci na kyrze ale... A Xola~ to chyba nowy owner o ile mi widomo (jak nie mam racii to sorki za pomylke) A Solanixowi to z 10x uciklem 40MS'em albo 50RP jak pkowałem no ale teraz ładnie mu poszło... :P |
Ładna akcja:p ale z drugiej strony szkoda ze Xolo~ padł :(
|
Fajna akcja, aczkolwiek mógł uciec, jakby sie postarał, ale chyba myslal, ze coś wam zrobi ; p
|
Widze dużo sie dzieje podczas mojej nieobecnosci :p Gz szkoda że quel nie padł
|
@up
Norf a tobie podobno, najpierw "zlamales reke" a pozniej "12:46 Norf von Kyra [128]: renke mi ujebalo" tak do naszego rysia pisales he ;] |
@UP
Widocznie ma juz nową ... .) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Xolorian to stary owner - Gedd. Wystarczy poczytac forum tibia.com gdzie jest wiele osob uwazajacych Xoloriana za dobrego pvpera. Jak widac "nobody is perfect". Co do pvp Solanix, ech.. dobre ale chlopak mial nerwowke jak zlapali Quela w trapie. Wystarczy zobaczyc na konsole aby ujrzec ze chlopak mial takie cisnienie ze hotkey'a to on trzymal ;d |
@UP
Ta ale uwazają ze ma dobre pvp głowne dlatego ze bloknoł orshabaala :P A przciesz co ma piernik do wiatraka jakby nei patrzec orsha to monster... :P |
Ładna akcja i ladny noob sie zalapal :
19:12 Iseth Tesel [10]: nie pokonacie mnie nie macie odwagi tyle |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Rysio ma na*****e w głowie nie moja wina :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:43. |