![]() |
RPG Maker
Czesc ;) czy mógł by ktoś mi poradzić ktory RPG Maker jest najlepszy i najłatwiejszy w obsłudze(...) i odrazu strone na której mogła bym go ściągnąć, jesli jesteście zainteresowani pisać na GG poszukuje Hostera(...) :D, Mappera. Moje Gg 9576953 piszcie tylko w tedy jesli coś o tym wiecie ;)
P.S Nie podawajcie stron typu Google i nie piszcie żebym poszukała na Google, stworzyłam ten temat specjalnie po to żeby od was sie dowiedzieć który jest najlepszy ;) @down Nie bardzo mi tym pomogłeś -.^ @Oerta Tego komentować nie będe(...) |
no tutaj masz jednego z najlepszych RPG MAKER
|
Lepszego nie widziałem >>TU<<
|
najlepiej XP, masz dowolną wielkość charsetów, a nie takie małe gówna jak w starszych
stronka :www.rpgmaker.pl |
To jest extra RPG Maker, wiele możliwości i bardzo prosty w obsłudze. Polecam!
|
Przepraszam, że się wtrącam ale poprostu aż mnie skręca. Za pierwszym razem to może jeszcze jest to zabawne, ale po kiego grzyba się powtarzać?
"P.S Nie podawajcie stron typu Google i nie piszcie żebym poszukała na Google, stworzyłam ten temat specjalnie po to żeby od was sie dowiedzieć który jest najlepszy " =.= Ja tam lubie Eclipse. Ale jeśli zamierzasz robić super extra mmorpg przez rpg makera, to z góry odradzam. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:35. |