![]() |
Obsidian Knife!! Kilka pytań!
Mam kilka pytań co do Obsidian Knife!
1.Czy z kazdego wyskórkowanego minoska bedzie skóra? 2.Czy on sie kiedys zuzyje? 3.Czy długo zbiera sie 100 skórek? (Srednio)(Wieża koło ab) 4.Z jakich potworków mozna skórki zbierac? ;] Z góry dziekuje za pomoc! :) PS.Jeśli nie znasz odpowiedzi na pytania/nie masz powiedzenia nic na temat obsidian knife Proszę! Nie pisz w tym temacie! (Szukałem informacji) |
1.Losowo
2.nie 3.i dk zalezy ile spedzasz czasu na expieniu tam -.- 4.Drag , dragon lord , lizardy , all minoski , beho? , i jeszcze z czegos ;p |
1. Nie
2. Nie 3. Zalezy od szczescia i ile tam expisz ale sa lepsze miejsca do zbierania 4. Dragi, Dl, Minoski all ,bone beast(kosci) ,behemoty(zęby) ,lizardy @Down jezeli to nie QS to powiem ze raz dziennie mozna robic. |
Kolega post wcześniej pisze prawdę, ja zrobię natomiast małego offtopa na temat :P
Czy można quest na niego robic więcej niż 1 raz? (pytam bo mój temat skasowana "za złą nazwę tematu" Z góry thx ;) |
Z tego co mi wiadomo to można, ale z jakimiś odstępami czasowymi (?).
|
1. Skórki zbierasz losowo, raz możesz zebrać 3 pod rząd, a innym razem dopiero z 20 mino.
2. Nie Obsidian Knife się nie zużywa. 3. Zależy od szczęścia i ilości potworków które "obierasz ze skórki" :). Ja osobiście polecam mintwalin jeśli chodzi o mino leather. 4. Skórki możesz zbierać z:
Cytuj:
|
wszysto ok ale ..
1. NIE losowo ... szansa jest dokladnie 1/50 ... pozdro ;] :baby: |
Cytuj:
Co do reszty tez sie zgadzam tylko ..::QRAS::.. z beho sie nic nie da wyciąć. |
1.nie
2.nie 3. zalezy 4. Mino (wszyskie), Dragony (all), Lizardy (all), bonebeasty, behemoty |
A w ile mi sie zwróci za niego (10k kosztuje)... i czy oplaca sie kupic? Na 16 lvl Sorc
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Myśle, że opłaca ci sie kupić :)
A na przyszłość będziesz miał na dragi :D |
nie oplaca sie kupowac bo zanim ci sie zwroci te 10k to mina wieki a jeszce jak masz 16lvl to lepiej se kup cos do EQ B)
|
Cytuj:
|
ja zbieralem caly dzien i mialem 9 skorek -.-
|
Mam pytanie a nie chce zakladac nowego tematu :
Gdzie jest dobre miejsce do zbierania skorek z normal minosow, ale tak bez archerow, magów i guardów ? I najlepiej zeby bylo blisko thais. |
@up
Na wschód od wejścia do tunelu prowadzącego na Fibulę biega troch minosków i 1 mino guard. Blisko Thais to chyba jedyne miejsce gdzie są same mino. |
Cytuj:
@Assains Wiesz, tak to w życiu bywa... Same minoski, bez archerów, bez guardów, blisko, pewnie jeszcze chcesz żeby było mało ludzi, 0 PK itd.? Koło thais niema za wielemiejsc z samymi minosami, (zrestzą chyba nigdzie niema tak, żeby były same normalne mino) Na twoim lvlu odpuścił bym sobie skórki, a jak się podszkolisz to leć do Mintwallin, tylko pewno Ci nie będzie pasować bo to z 8 pięter windą w dół... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:56. |