![]() |
mace of fury
co to mace of fury?eeeee..........chętnie kupie na eterni
|
Mace of fury jest bardzo żadkie. Mało osób je widziało a jeszcze mniej ma. Jest chyba z jakiegoś qesta więc wątpie czy ktoś ci sprzeda.
|
z tego co wiem to ono w ogole nie istnieje:)
|
ta
Cytuj:
|
Wszystko sie moze zdarzyc, ale co do tej brni to nie wiem czy istnieje
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Quest do zdobycia jej nie jest znowu taki trudny, ale wartosci bojowe MoF sa przynajmniej watpliwe :) |
tak
Cytuj:
|
MI qmple mówili, że ta rzecz "MoF" to zwykły wałek, który można kupić na ERDON, ale nie wiem czy to prawda...
|
Cytuj:
jest to quest... nie jest trudny... mozna go nadal rozwiazywac... byl by to quest spoiling, wiec... OCZYWISCIE ZE NIE PODAM!! |
!
Cytuj:
|
as
nie ma zadnego questa na to... trzbea wiedziec z kim o to zagdac... i koles powyzsz na peno nie wiem jak zdobyc a pierdoli ze to spoling... mozna to kupic od jednego ziomka...za ---- iles czy ---- ile g. i nie jest to edron... moge powiedzec jak sie zdobywa to gowno ale ty nie .... hehe ;D! MatKus podall mi jak to zdobyc!
|
ta dzieki
Cytuj:
|
ja widzialem jest czerwone w takim ksztalcie--> ?
Kretyn |
lol lol i jeszcze raz lol. w thais mozna to kupic (przynajmniej gostek chce sprzedac za........ 450 :P niemialem kasy przy sobie jak w thais bylem jak ktos kupi to niech powie czy to prawda!
|
hehe
tak oficjalnie to kupilem to dzis, zeby sie ktos z was nie zdziwil... wiec radze nie kupywac od graczy afaik bo drozej wyjdzie ;)!
|
Cytuj:
:] :)) :) :D |
to jest tam jakaś bron z cluba ...
|
Tyle krzyku o Mace o fury!!!
Powiem wam tyle: to jest wałek do cista!!! LOL |
Małpa!!!
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:19. |