![]() |
Vision nie przestaje :D
Dla Taifuna nocny mass log skończył to się tragicznie :P Ze strachu popełnił samoboja
Mar 29 2007, 02:52:45 CEST Died at Level 280 by a demon Na filmku widać Kolka deda ponieważ Taif się zesrał w pory i popełnił samoboja, a reszta przydupasów(Spaaw i James) dała loga :D http://www.rogepost.com/n/3099219435 |
A więc Ima~znowu pomszczony no wielkie Gz ;]
Go Go Vision! |
Prze Hu je Bandyci xd
|
OmG Duski to robia specjalnie ? xDD
|
omygy i taifun znowu 2 lvl do odrobienie:D widze ze tera sytułacja na furorze sie odwróciła wy se expicie a Dusskines żeby poexpic to musza o 2 w nocy:o
No wiec panowie ROX\,,/ |
heh. ja osobiscie jestem za duskami bo jakos tak nie lubie jak ktos jest takimi dobrymi kolegami a jednego dnia sie u*******aja ;]
|
Go Go Vision!!
|
Taifun dobrze zrobił przynajmniej nie mają fraga :)
@down Ale wtedy załapali by fraga na taifunie, i tak i tak by padł bo bana raczej by nie wbił, gdyż biega z Red skullem. |
ja wolal bym z nimi walczyc mial bym honor a nie dac sie zabic demonowi :S
ps. zauwazylem ze Zwidek nie ma rsa ; o |
Cytuj:
|
Mógłby poczekać zanim tamci by włączyli skule i wtedy zacząć ich czyścić...
Na pewno kogoś by ubił ale nie on wolał się zabić, nice. |
biedny Taifun, Vision doprowadziło go do samobójstwa;)
krótko mówiąc harakiri w wykonaniu Taifuna xD |
moze jebnal gdzies loota
napewno ma jakiegos 50 ek :baby: jeśli sobie expil na demcach a ci mu przylezli mass log to pewnie ukryl loota bo mial cenny a kaski ma coraz mniej :) nie wiadomo wiec wcale sie nie zesral zreszta w tamtych korytarzach nie mial by jak uciec!! pozatym taifun najmniej sra w pory z dussków i dusski powinni zrobic sobie akcje stanąc na jedym sqm w miejscu gdzie nie ma noobów i czekać na vision i tak stac nie ruszac sie!!nie wbijac skulli czekać aż oni zrobią yellow potem vison dostaje combo a gfb taifun robi Ue i opa opa!! |
Moze mial net downa glupie zjebane skurwysyny
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Już całkiem poległem ,myslalem ze taifun ma jeszcze honoru troche ale widac juz nie bede myslal:PP Spaaw nie chcial 4 x pasc :PP |
Cytuj:
|
Cytuj:
@fim Spoko, troche malo akcji ale ok. Do tych co mowia ze nie ma honoru... nie kompromitujcie sie. Takie posuniecia to tzw. taktyka, nie dal im nabic fraga. Jasne mial sie z nimi klepac 1 vs. 10-15 z korytarzach po 2 sqm...NAPEWNO by kogos zabil -.-' ! lmao. |
widzialem nagranie qel-a ale normalnie nie wiem co on chcial zrobic:D a loot byl czy aol?:D
|
@up
Taifun ma RSa, więc wszystko wywalił/oddał komuś/schował. @ Vision Gratz, gratz i jeszcze raz gratz B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:50. |