![]() |
[7.92][REC] 66 knight pada od 31 sorca. Nice loot
66 Knight zabity przez 31 sorcerera ! niezły loot. ; )
Filmik mój. http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18350 Pozdrawiam Cery |
za co padl? ;>
co za kase jest winien ? ;> gz ;] |
Najs ale już było...
|
Loocik switny:D a Texty tego kolesia po tymj ak padl poprostu są żałosne co zrobi ci wjazd na chate i cie pobije bo stracil pare pikseli w jakiejs grze? Hail dzieci uzależnione od tibii-.-''
@down Jush poprawiłem... A zreszta ja jestem zdania zeby nie mieszac życia RL z tibijskim... wiec jak taki kozak to niech go w tibii ubije a nie bedzie straszlyl ze go napadnie:* |
Cytuj:
...a i btw - "tibii", a nie "tibi" ;p |
No i co w tym fajnego? Przecież on był afk. Zupełnie nie widze sensu chwalenia się takim filmem.
|
Cytuj:
|
Ja bym wolał zobaczyć filmik jak ten kolo napierd** to dziecko co najpierw zabija kolesia z rl a potem płacze ze jedzie do babci < LooooL> albo ze pójdzie na policje ; d
|
Bylo ^^ Loocik nice ;] akcja niezbyt szybka ;s gdyby np. poszedl do wc to mysle ze zdazyl by sie wyuh'ac..! Zrobil tego FE i po tym odrazu zerka bym zrobil ^^ byloby szybciej :] To jest moje zdanie ;s
Pozdrawiam, Andrzej |
Cytuj:
ehym i FE by zabil zerka 2-3 strzałami z explo a zerk jak ten kina był w full secie i pewnie full def by sie ledwo przebijał... |
Hey moglibyście mi powiedzieć o co chodzi z tymi pikselami?:baby: :D
|
O to ze tibia to pikselowa gra?
|
Cytuj:
Padł za to, że mnie wyzywał i planował mnie zabić w Tibi. Kase jest winien poprzedniemu ownerowi za stracone itemy. A także za to ze trenuje na afku <30 minut+ nawet : o > Cytuj:
Cytuj:
PS: jestem Ze Szczecina a KOCHAM LECH POZNAN PObijecie mnie ? Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Tamten owner który właśnie grał nie zdołał by Mnie pobić.. Dziecko piłko nożnej krzyczycące "POGON SZCZECIN !" Cytuj:
Pozdrawiam Cery. |
Cytuj:
Po pierwsze to nie twoj filmik -.- Po drugie temat byl bo sam go zakladalem jakies 1-2miechy temu po trzecie filmik jest uzytkownika o nicku "Sowa" |
Cytuj:
Film jest mój. Jak Ci mam udowodnić ? EDIT: Bo mam taki nick na org : o. co za typ :D @down wtf? xD |
Ar|K|a
Pa|S|y Le|C|h |
Gz Loota! niezły filmik:D
16:44 Cery Aris [31]: To tylko gra <<--ale za ta gre dzieci trzaskają starych krzesłemB) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:30. |