![]() |
GS-y
Od kiedy moge chodzić na GS (ja i kumpel).Jesteśmy druidami ja na 21lvl a on an 28lvl.I jaką na nich mieć taktykę?????
|
Najlepiej to wogóle nie idźcie gdyż się nie opłaca.
|
A powiesz mi co na takim lvl jest oplacalne????
|
100+? = S :asd
|
GSy są na niskim lvl'u praktycznie nieopłacalne, ale jak juz masz farta to zarobisz. Ja 60 lvl'em tracąc 5bp mf lootnalem 3 silki, k-set'a i 2k w kasie.
W dwoch druidow to najlepiej level 50+ i bursty + HMM na POH ;) |
A ja mam inne pytanie. Czy ja druid lvl 33 m lvl 36 z blokerem 35 lvl lub 41 lvl będzie opłacalne bicie GSów?? Knight (41lvl) ma slike 75/75 a qumpel na 35 ma 70/70. Nie mam pacca więc mam wątpliwości. Jak tak to gdzie i jaka taktyka? Co myślicie o tym miejscu na bagnach co jest quest na blood herb. Mogę się tam odgrodzic od GSa wchodząc w luke a knight będzie bloczył.
|
nieopłacalen są z deka gs-y wieciej stracicie na mana fluidy itp niz cos wylotujecie zeby sie wam zwróciło
|
ja wtej hwili siedze na gs na blood herbie i pwoiem tak strasznie nie oplacalne
bije je solo mam 60 master sorca i klepie z exori vis poszlo mi bp manaskow a loot 194 gp ale moze kiedsy cos wypadnie jak hcecie bic gs na nizszysm lvniz 85 to tylko dla sportu a jak z blokerem to mozecie na blood herbie jest takie drzewo i za nim staje sork-pal-drut a przed drzewem knight gs nie ma dostepu do shoterow i stukacie se z hmm jezeli sami narobicie hmm to tylko one wam zejda ale knightowi uhuw pojdzie troszke to zalezy od kinghta |
jezeli chodzi ci o to drzewko z ktorego bierze sie blod herba to sie mylisz ze nie ma dostepu pierwszy moj dead na gs byl wlasnie kolo drzewka przybiegl na okolo .. ;/ ale jest inne miejsce na blod herbie gdzie nie moze przyjsc poszukajcie a napewno znajdziecie ; )
a co do tematu gs sa malo oplacalne |
Cytuj:
no jak nie jak tak obok tego drzewka i tam mozna isc dalej wokolo bagna |
no tak a wczesniej napisales ze gs nie ma dostepu do shoterow jezeli stoia kolo drzewka
|
Jeszcze 1 pytanko
A gdybym miał pacca, swoje hmmy i bym sio knighta to za manaski na sio sie zwróci ?? Bierzcie pod uwage średnio bez k legów na przykład bo to leci bardzo żadko :/;(
PS: A żeby GS nie poleciał na około to moze tam dsa zaprowadzić ?? Co o tym myślicie? |
Cytuj:
|
Cytuj:
co do tematu 2 drudów na blood herbie jesli wam o loot chodzi to bloker 4 mino archery + wy z hmm i gs szybko pujdzie ale wiekszosc expa pujdzie dla sumonków warto byłoby stanac tak zeby mino archery staly poprostu niemialy mozliwosci chodzenia np 1 z was je zablokuje wezcie na wszelki wypadek z 2 magic wall jak gs na druda poleci to sie zastaw zmieni cel na knighta :) ps resp tam troszke wolny :() exp na poh z blokerem tez jest mozliwy mozna eksperymentowac z sumonami (lidery/zerki) mimo wszystko ciezko bedzie o zwrot za hmmy/manasy/uhy |
zdaje mi sie, ze expienie na gs'ach z blokerem chyba jest wogole nieoplacalne(jesli chodzi o loota), poniewaz przewznie loot jest dla blokera, chyba ze blokerem jest twoj dobry kolega B)
|
Cytuj:
i na przyszłość czytaj ze zrozumieniem. |
Topic: minimum lvle po 60 i najlepiej z pacc... bez blockera waste...
BTW: Ja siedzialem z kumplem na blood herbie (ja wtedy 68 ek on 48 ed) tak codziennie to zawsze na plus (siedzialem tam dla silkow :D ) Pozdrawiam |
Daje racje poprzednikom lecz bym zalecal 60+
Ale i tak polecam chodzic z blockerem B) Osobiscie blockam z ed i ms na oc , na 1 gs nie schodzi nawet ed manasek 1 sio i mam na nowo full hp :] Ale loot suxs :( |
Nie opyla ci sie zadko z nich cos wypada:( :( .
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:10. |