![]() |
Mintwalin, lub inne..
Loota o jakiej wartości zebrałbym 60ek skille 80/80 na Mintwalin w godzinę?
Eq : Aol. RH. DSM. K Legs. BOH. GS. BS. Demon Shield. Z góry dzięki :) A może znacie miejsce na ktorym bym zarobił więcej? W każdym razie czekam na odp. |
idz sprawdz ?
edit: bo zamiast czekac >2 godziny az ktos mu odpowie poszedlby samemu i dowiedzial sie z pierwszej reki ? zajeloby mu to godzine ? Glupim postem olewam uzytkownikow leniwych a nie potrzebujacych rady. |
@up
Niech żyją moderatorzy... -.- Dlaczego jesteś modkiem, jak nie umiesz pomóc, tylko myślisz, że jesteś najważniejszy. Myślisz, że wszyscy będą Ci klaskać jak olejesz głupim postem użytkownika potrzebującego rady? Jeśli masz Postmana, to coś około 5k/h. Jeśli nie masz, będzie około 3k/h. |
Cytuj:
A ja akurat w tym przypadku jestem po stronie vil'a... Autor ma 60 lv, skile, eq etc bla bla... I nie chce mu się ruszyć dupy? Poszukać? Tak to niech każdy do każdego expowiska zada pytanie... pomnóżmy razy 4 (ilość profesji), potem x100 (od 1 do 100 lv), później razy zmienna "K"(zawierająca ilośc indywidualnych skilli, ekwipunku i wymagań pytających)... litości... Juz nawet nie chodzi o to, aby sam sprawdzał, wystarczyło by poszukać... Pozatym ciężko jest sensownie odpowiedzieć w teorii jak się ma czyjeś skille i eq... Najważniejsze jest przecież ogranie, to czy się zna dany resp, szczęście... Więc jeszcze raz proszę... litości... |
Cytuj:
@down Raz się uda, drugi się uda, a za trzecim noobek podbiegnie i lootbaga ni ma ^^ P.S Zauważyłem, że ostatnio dużo osób zamiast "O Jezu" nadaje mi tytuł Boga. Czyżbym awansował? |
@up
O Boze człowieku to ty myslisz ze loota odnosi sie jak nie ma capa czy co. Robi sie lootbaga. Moze chodzi ci o to ze lootbaga też terzeba odnieść? No wiesz, nie wiem jak ty ale ja to zawsze tacham lootbaga jak koncze expic. Przez tachanie np z Mintwallin w czase wyjdzie jakies kilka minut wiecej niz bym szedł bez lootbaga. Co przynajmniej dla mnie nie ma żadnej różnicy. |
Omg ja pierdole a od czego jest to forum? Nie chce mi sie dupy ruszyc bo siedze teraz na zolwiach i niezbyt mi sie chce dreptac do mint te "30km"..
/pytalem się głównie, żeby sprawdzic czy mi się opłaca o;. ty lifter, narka. |
Cytuj:
Koles se siedzi 2h na mint i expi przez 120 minut, a to, że 10 minut tam dochodzi i kolejne 15 wychodzi już nas nie interesuje... |
Cytuj:
a ile dales za postac?? |
Mam prawie takie same eq jak ty tylko mam g legi ale to szkopol.
Expi sie 20k/h loot okolo 7k/h .Uhow na 1 h idzie z 10 hyba ze ropniesz 2 mino magi to idzie 1-2 uhy na 1h.(jesli bendziesz uzywal exury liczylem a jak nie bendziesz to z 5-6 uhow;p) |
Cytuj:
Jezus-Maryja ... Co Ty na to ??? ;P P.S Sorry za offtop. |
Cytuj:
Np, autor. Powiedziałem co wiedziałem ^^ |
Cytuj:
|
Nie pytaj się ino sie przekonaj sam.8o
:o :baby: ;) |
na 100k expa --> 30k cash ... jakos tak, tylko ze musisz te smieci tam zbierac p-shieldy, swordy, mace teraz masz jeszcze skory wiec moze i wiecej ;-) kiedys tam expilem i bardzo mi sie podobalo ze skillem 90/90 to juz wogole bajerka ;-)
Pzdro ! |
Wszystko zalezy od umiejetnosci grania.
Jezeli ty na 60 lv nie wiesz gdzie masz expic lub zarabiac to nie jest dobrze ;) Pytales ile loota uzbierasz w godzine ... Mysle ze ok. 5 k oz /h ale jak ty nigdy tam nie byles to moze Ci za pierwszym razem zejsc ponizej normy :] Wszystko zalezy tez o jakiej poze dnia tam pojdziesz ... Zazwyczaj najgorzej jest rano gdyz jest maly resp co przeklada sie w jakis sposob na ilosc loota , najlepiej wieczorem gdyz na servie jest duzo ludzi wiec resp tez sie zwieksza :) Mam nadzieje ze pomoglem Pozdro Zryty |
Cytuj:
@Dzięki wszyscy tam up. Topic do zamknięcia :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:39. |