![]() |
Behemot Q 122 ek Samera
Quest wykonywany przez mojego kolege prawie solo ;]:evul:
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/21507 |
link plx? :<
@edit ściągam ;p @edit 2 żal, naprawdę mając ~200 hp do full używa uha a później płacze ze mu full zeszło tak samo po hicie 59 od behe~ użył uha : o, albo jest bogaty (po eq etc. nie widać :P) albo ... :S |
Ten cały Pepko to jakis noobek jak mozna sie uhac jak ma sie zielone hp....
Chujowy filmik nie polecam...zal. |
lol
ja wykonalem na 100 lvl z 81 lvl knightem :) wiec 122 i to z takim waste:) mi poszlo 10bp manasow (2giem knightowi tez) uhow nie pamietam szczerze mowiac:) ale i tak gz:) zawsze cos:D |
Cytuj:
|
Strasznieee sie meczyl... i te uhanie gdy brakowalo mu 50 hp do fulll omg... zal
edit: @up skoro robil pierwszy raz to czemu nie wzial nagrod? -.- |
Cytuj:
|
Nawet wyszło:]
dosyc duzy waste:( |
Ten knight lama straszna...Na moje oko acc buyer :>
@Edit Uzywal bota do uhania,potem zszedl na dol i wylaczyl... |
Cytuj:
czy ja wiem, czy acc buyer ;> jest sporo noobkow na 100+ koles nie mial poprostu pojecia jak to zrobic, potworny waste i do tego ewidentny uh bot i niech nikt mi nie wmawia, ze nie... ogolnie nie polecam ale gz questa.. |
Keylogger ;//
|
Cytuj:
a raczej gaylogger |
Cytuj:
a raczej gaylogger |
Idz i nie wracaj boże co za noob uhac sie za 50 hp? lol a po drugie zaden wyczyn zrobilem solo na 110 lvl bez porblemu-.-
|
hahaha ale mialem ubaw :] z 100 hp do ful a ten uha urzywa :p to 2 razy exura i mu na to samo wyjdzie a ten uh urzywal lol
rowalilo mnie to 19:31 Pepko [122]: duzo uh 19:31 Pepko [122]: schodzi ale spostrzegawczosc jka co 50 hp sie uha to sie nie dziwie :] |
@up
Wlasnie wiem mnie tez ;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:03. |