![]() |
Erig.net
Witam, nie wiedziałem gdzie wstawić ten temat więc go tu umieściłem. Mam pytanie do użytkowników forum Czy działa wam strona erig.net? Od wczorajszego dnia nie działa mi wyżej wymieniona strona i nie wiem jaka może być tego przyczyna. Używam Firefox .. jeśli by to miało znaczenie. Z góry thx za pomoc
|
Również mi nie działa. Możliwe, że to jakiś update strony.
|
Mi działa :D
|
no i właśnie tu jest problem... Kumpeli działa także, wiec co jest nie tak?
|
mi też działa mimo że używam firefoxa
|
mi tez nie odpala : |
|
Też mi Erig od paru dni na żadnej z przeglądarek nie działa.
|
Odpalam wszystkimi przeglądarkami(probuje) ale nie wchodzi.. najgorsze jest to ze kolegom dziala a mi nie X(
|
Na Mozilli działa.
|
mi juz kilka dni nie dziala, tak samo jak tibia wiki.
|
Działa, więc problem jest u was.
|
Cytuj:
@down Mam Neostrade, hmm to może w tym tkwi przyczyna? Może jesteśmy świadkami jakiegoś międzynarodowego spisku przeciw Neostradzie? ;) |
MI TEZ NIE DZIAŁA.. od jakiegos tygodnia...
a najgorsze, ze kumpla działa.. ale jak widze panow up to problem nie jest u nas ale u nich.. moze to przez to, ze mamy neostrade? (macie?) bo ci co maja neo to im nie działa raczej na 100%. nie wiem jak innym |
A ja Neostrady nie mam, a Erig i tak mi nie dziala :P
|
Ja mam neo i mi nie dziala. No coz, trzeba poczekac sam nie wiem na co ;>
|
Problem leży po stronie dostawców internetowych.
Proponuję korzystać z jakiegoś transparentnego proxy dopóki problem nie zniknie. http://www.proxy4free.com/page1.html |
Aff, no co za shit..
|
aaaaaa! no mi tez;/ ani erig ani wiki, ale niektorym dziala. ale zamiast tak sie zglaszac komu nie dziala, moze ktos wie dlaczego i keidy zacznie:|
wina nie jest u nas... zbyt wielu osobom na raz wysiadla;/:baby: ale tez nie u nich, bo niektorzy maja... czyli...?? :confused: |
Cytuj:
|
btw.
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:25. |