![]() |
pomoc w przedstawieniu
Yo
Prosze o pomoc w przedstawieniu jak sie wali,zburza sie kosciol,moze to byc jakis urywek filmu, lub gif. Nie myslcie ze jestem antychrystem itp, poprostu potrzebuje to do przedstawienia szkolnego pt "Lilia" i wlasnie tam jest taka scena(pani mi to zlecila). Jezeli nic sie nie znajdzie to prosze o porady w czym to zrobic,jak to zrobic i jakim programem. |
Idź i bądź Ivul zbóż kościół i nagraj film będziesz miał na prace! :evul:
|
hehe tez bym tak chcial ale to nie o to chodzi :P
dalej czekam az sie ktos zlituje i mi pomoze :D |
Zrób z zapałek i podpal.
|
up
swietny plan tylko to bedzie za male :|, bo my to krecimy w scenach i pani to puzniej bedzie sklejac w calosc wiec wiesz, bedzie za male i troche takie niedopasowane ale sprubuje czekam na wiecej pomyslow |
Nie będzie za małe, skoro to film... Wystarczy większe przybliżenie i odpowiednie wykadrowanie.
|
|
Wątpie, czy ktoś kręci filmy z burzenia kościołów. Nawet jeśli tak, to na pewno nie umieszcza ich w necie. Tak więc pani was załatwiła na amen :d
@ Lever: co ma zboże do kościoła? |
Na google nic nie ma, ale poszukalem programu do gifow i zmontowalem takie cos
http://img211.imageshack.us/img211/5032/blaaaqx1.gif nie wiem czy to przyzwoicie wyglada ale chyba sie nadaje,ocencie to.Fotka wzieta z google>grafiki a puzniej to juz w paincie :P |
A mówiłeś, że to zapałki będą za małe...
|
No tak, ale sam mowiles ze wystarczy przyblizenie,wykadrowanie i bedzie git no chyba ze sie myle :|.
|
Gifa średnio idzie przybliżyć...wyjdzie pikseloza, rozciągnąć też nijak...
|
Mam głupi pomysł ale...
Ostatnio w Gdańsku palił się jakiś spory kościół, poszukaj w necie - na pewno będzie. |
Tak, to był kościół św. Katarzyny w Gdańsku. Poszukaj zdjęć.
|
|
thx wszystkim za pomoc :*
teraz tylko jeszcze dzwiek dobry jakis i bedzie git ale niewiem z kad go wezme :|. Taki niby loot meteorytu, puzniej jak sie cos pali itp. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:31. |