![]() |
Demon solo by 43ED
Tak jak w temacie.... solówka wykonana przezemnie
http://rapidshare.com/files/23518831...solo_by_me.rec Komentowac... @@Edit Jezeli macie pisac ze to keylog to lepiej odrazu z tad spierd***jcie..... |
keylogger ;<
|
|
Cytuj:
|
Glopson ma racje w pliku jest keylogger ;(
|
Sciągne, przeskanuje i zaraz dam edita
Edit: TO NIE ZADEN KEYLOGGER OMG.. Zwykł film, gz ubicia @Safree Doo, Seleons, glopson ale ci niektorzy ludzie maja nasrane w tej głupiej głowie.. @down zrob mi wjazd na chate pls pls czekam na ciebie |
Kurwa koleś mam hacka przez Ciebie zrobie Ci wjazd na chate razem z drzwiami!;(
|
hmmm
Cytuj:
Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing Rising Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing pff kurwa policje zawolaj! |
*Seleons po przeczytaniu posta kubuska wyciaga telefon z kieszeni,wystukuje "997" i opowiada o tym jak ktos chcial mu zhackowac konto we wspanialej grze jaka jest tibia.*
|
@up Mam maleńkie pytanko " Czy mama Cię Kocha ? :evul: "
|
Dziwni jestescie... na jakiej podstawie sodzicie ze to jest geylogger??
Bo 43Ed zabije sobie demca to odrazu keylogger... najpierw pomysl a potem pisz... albo odetnij te lapym ktore nei wiedza co robia... ZAL :D |
up@
Cytuj:
|
video.google plz ...
|
Cytuj:
ps: tez jestem z calmery :confused: |
Cytuj:
Cytuj:
|
Eh.. -.- Wejs sie zamknij juz debilu w kazdym temacie GEYLOGGER!! jestes zdrowy?
|
Rozwalacie mnie... jest nawet format .rec wiec zadko sie zdaza ze to gey~ ale niedojeby tacy jak niektorzy nie porafia sobie zeskanowac programem. Jesli nie jestes pewny to nei sciagaj!!
|
Omfg hahahah co za ludzie xDDDDDDDDD Jakby 43ED solowal demona i bylby to super mega wyczyn tak jak 100ek by blokowal morgarotha... i zara ze keylog ludzie zastanowcie sie...
Demon wywali max za 1k hp okolo combo a 43 ed ma okolo 1000~ many + hp wiec wysolowanie demka duzym problemem nie jest jak sie idzie up/down nei wiem jak jest na filmiku bo mi szkoda czasu na ogladanie =p dla pana ktory wysolowal demona brawo ale troche zal mi by bylo run i manaskow (:to moje zdanie na ten temat a co do keyloga to ludzie sie nie znaja + sa przewrazliwieni i wychodzi to co jest... lol [; @SoniaPZ Juz Cie lubie xD (avatar) moze jakos sie skontaktujemy? : P |
...
Ehhh... Norma, kazdy mowi ze keyloger bo 43 ED nie ubiej Demona... Ale zaraz ! Przezciez ten sam czlowiek pisal niedawno ile ma wziasc SD i Manasow na Demca ?! Zbieg okolicznosci ? Watpie... SCiagne filmik, zobacze co w nim "siedzi"... I nie mowcie od razu ze to Key~ co ? -.-
|
Wy all do gory nie widzicie ze ten gosciu robi sobie z was jaja?Nie chodzi mu o to że 43ed vs demon to wyczyn i film musi byc keyloggiem tylko puscil scieme zeby was takie matołki postraszyć i się z was pośmiać...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:32. |