![]() |
DRagon lord i jego tajemnice...
40 PALL skills 93\69 15 magic chcę iść na dl'a jakie eq ile manasów ile uhów ile sd?? mogę wziąść p bolty waste nie ważne nawet na 200kna minus będe się cieszyć eq nie warte więcej niż 500k runy nie więcej niż100k kumpel będzie taszczyć póżniej da i stoi za mną na wszeli wypadek gdyby dl dostał adhd 8o
ps:w innych tematach nie było odpowiedzi a czy pokonam xx potwora na xx skillu mi nie odpowiada ludzie tam mówia idz na ds sorcem lub knightem na 8 leve;l szybki zarobek:baby: |
za ile kupiłes postać?
|
112,50 trochę drogo nie;(
|
Dlaczego IQ użytkowników tego forum spada na łeb na szyję?!
Z niemożliwością graniczy wbicie 92 dystansu na 40levelu. Jeśli taki masz, to podaj nick postaci, jeśli chcesz to mi na PW. @down Malkowicz to 13 Knight... @autor Jeśli naprawdę istnieje Paladyn ze skillem 92 na 40lev, daj znać. Na razie jak dla mnie pozostajesz newbie, który chce zaimponować innym pisząc bzdury i uprawiając trolling. |
Cytuj:
Jak dla mnie to weź wszystkiego jak najwięcej możesz bo nigdy na dl'u nie bylem @up Ma napisane w podpisie ale nie wiem czy to tego chara cya |
Cytuj:
I bym zapomniał, jak na 16 lat poziom Twojej ortografii i interpunkcji jest dość niski. |
>.>
own3d.
"Chcesz sie zarobic na eq? ;o" Tak zwascisz bp sd i kurwa Ci dsm poleci z 1st. Mysl tak dalej. @Pavel Moze i napisal w sposob ironiczny ale powiedz mi czy cos ten twoj post wniosl do huja pana do tego tematu? >.> |
Lol
Lol, dawno nieczytałem czegoś tak głupiego od 40 lvla, pójdziesz bez sd to padniesz, pójdziesz z sd też możesz paść, a jak niepadniesz to duże waste
|
nie wiem idz na jednego i zobacz ile zejdzie
ale jak bedziesz uciekac dobrze to pujdzie ci moze 1,2 gora 3 uhy manasy ok 0-3 tez |
Gz postaci.
Człowieku, używaj kropek, bo się tego czytać nie da. @topic Jak byś sam grał postacią do tego lvla to byś widział. Ach.. te allegro. Oblicz sobie ile walisz z SD/PB i bierzesz na zapas i możesz iść. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:27. |