![]() |
187 ms na Quarach
|
obejze i zaraz dam edita
ale zapowiada sie niezle :PPP |
Ok, juz zasssssssyysam:)
EDIT: super elo master mastah pro evul uber loot xD najs najs najs farta miałeś :< 02:08 Guzur [103]: Ja hack;/ :f |
Huhu nice ;) 1 raz widze osobe ktorej tak smialo z ue wali :D
|
4 slowa: Gief mi dat char ! :)
10% do lvla w godzine a w dodatku z profitem <3 PS: dlaczemu nie nosisz "odpowiedniego" eq? qiem ze cap sie liczy... ale z e plat'e itd. hityw ciebie nie bily by po oczach liczbami rzedu 270~ PS2: more more, nie koniecznie quaras :P |
Cytuj:
@next Co do Ue, to tam jest lepiej nie czekac za dlugo :] predki gryza ladnie :], zreszta nie tylko one :] |
Gratz Maka mysle ze przgonisz ta palke ri'goku:)
|
a ja pobralem ten filmik i niemam go na liscie filmow do odtwarzania na tibicam ..... a wszystko zrobiłem jak trzeba -.-
|
ehh.. co ci po tym 187 sorcu jak grasz na no pvp ? wolem mniec 111 ale na pvp i miec mozliwosc brania udzialy w wojnie, robic pa, zabijac noobow itd ;]
|
Niezly loocik, ja jeszcze dla kaski pozbieral te halki i 2h, ale i bez tego piknie wyszlo :P
|
@Dybros
Po to żebyś zadawał takie idiotyczne pytania:) @Wielki Mancyz Być może masz już za dużo filmików w folderze:p mi wyskakują cuda niewidy jak mam za dużo;) radze starsze kasować |
Cytuj:
Nic! A co mi po tym 187 msie? to co widziales (lub nie widziales) na filmiku idz i zrob cos podobnego swoim 111 :] Nie wiem co chciales osiagnac komentujac to w ten sposob, pytanie bylo zasadnicze... Ciesz sie ze masz 111 (nieznam profesji) na Pvp, ja niestety zaczynalem grac na nowym serwie, a wyszly tylko no-pvp, wiec nie bede z tego powodu plakal, przywyklem... Tym sorcem moge robic wszystko, co daje nam Tibia, wszystko procz zabijania innych graczy, wiec jakby nie patrzyl to i tak wiecej moge niz nie moge... Pozatym co robisz calymi dniami? uprawiasz PA (kiedy ban?), ganiasz noobów?, bierzesz udzial w wojnie?, mysle jednak ze nie, ze wiekszosc czasu w Tibi robisz to co wiekszosc, expisz, a to rowniez mozna robic na no-pvp. Moze to dziwnie zabrzmi, ale ta gra tak zostala skonstruowana, kazdy bije sie o expo i nie mow mi ze tak nie jest... Sorry ale denerwuja mnie takie wypowiedzi ludzi grajacych na pvp, udajacych Bog wie kogo, kogo to nie bili, zabili itp, a w rzeczywistosci boja sie zrobic pzeta..., ale co tam ja mam chara na pvp , moge zabijac!... ciekawe... Edit: Piszesz ze wolisz miec 111 na pvp, to juz sam nie wiem, wolisz, czy masz? Btw tym 111 pallkiem (bez premmy) to mozesz zabijac ale 20 lvle w carlin pod depo... Bez pozdrowien Makaveli |
@UP
"Moze to dziwnie zabrzmi, ale ta gra tak zostala skonstruowana, kazdy bije sie o expo i nie mow mi ze tak nie jest..." Masz rację ale kiedys tak nie było... Ja osobiście nie chciał bym grać na non-pvp bo lubie np pkować... Zreszta według mnie na non-pvp jest tródniej nawet expić...bo co zrobisz jak ktoś ci wbije na expowisko...? ;l Ale każdy na swoje zdanie a co do filmu potem obejrze i dam edita ;] @EDIT Nom filmik fajny gz lota tak dalej ;D |
Skoro nie lubisz non pvp to tu nie pisz i daj tym co tam graja Swiety spokoj,
Ja gram na Pvp i znam wielu tych " 111 ms " a sa to takie lamki ze glowa boli, myslisz ze jestes bog wie kim a zwiedziles moze 1/100 tibi ,wypowiadasz sie jak ekspert a NIC o tej grze nie wiesz Prawda jest taka ze ty nigdy Nie wbijesz takiego lvl , nawet gdybys gral na pvp a pa na pvp swiecie swiadczy tylko o tym ze sobie sam nie umiesz radzic, prawdopodobnie kolejne dziecko neostrady .... Latwo jest oskarzac, ale skoro oskarzasz to POKAZ nam cos lepszego niz on pokazal w tym filmie, |
A czemu pinczerków z visa nie ciągnąłeś? Większa średnia hitów a tyle samo many :)
PS: walisz z morta tylko o ~150hp gorzej niż ja z sd =/ xD |
omfg 0 fish finów a takie cuś...
|
@up
jakie 0 fish finów był 1 albo 2. 1 był na pewno co do 2 nie jestem pewien:P |
Nice loot ;>
|
Maka,Maka :)
Tak Dalej.... GL :~) |
Cytuj:
Expienie na POI / expienie na Quarach Poprostu wieje nudą na non pvp |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:09. |