![]() |
X( PC mi muli!!! I to strasznie!!!X(
Witam :) mam pewnie dla was maly ale dla mnie DUZY problem.Mam w miare dobrego PC...2.8GHz,512ram,GeoForce4 MX 4000 i dysk 80GB,windows XP.Problem tkwi w tym ze po kupnie tego PC i zainstalowaniu tibi chodzila plynnie-bez zastrzezen,az tu nagle po formacie chodzi jak bym mial przynajmniej pentiuma I.Ilosc klatek na sekunde spada czasem do 4, max to 25, co mam zrobic zeby znowu chodzil jak "ZA DAWNYCH CZASOW" :((( POMOZCIE :(((
|
hmmm...nie wiem
nc/ zamykam dzwi i wychodze ;/ 2x down Mysle ze taki glupi nie jest zeby pomylic plytke ze sterownikami ;p |
To nie programy...nawet jak swiezo zainstalowalem widowsa to tak samo chodzi :(
|
Eeeee
A czy zainstalowales all skladniki sprzetu? (programy do procka, kart itd) Jezeli tak to sproboj jeszcze raz prawdopodobnie nie ta plytke instalowales lub wogole. Nie opisales dokladnie wszystkiego, bo skad mamy wiedziec czy twoj komp nie spadl z 10 pientra? ;p |
Dbam o niego lepiej niz o wlasna siostre :PP Moze znacie jakis program ktory pokazuje parametry PC i co w nim jest nie tak?albo zle zainstalowane?
|
A zobacz czy w tibi masz ustawiony engine graficzny na Dx9. Jeżeli nie, to tak ustaw.
|
Cytuj:
|
Niestety to nie to :( sprawdzalem juz :( mi sie wydaje ze to cos ze sprzetem....znacie jakis program sprawdzajacy parametry PC?
|
Poszukam w necie sterownikow do teo opengl...zobaczymy :(
|
moim zdaniem powinno powstac chyba jakies podforum o tematyce problemow z kompami netem itd poniewaz co nie spojrzysz na "o wszystkim i o niczym" stworzonych jest 3 + - tematow "plx help net mi muli" albo "komp wolno chodzi" , to sie zenujace robi jak dzieci nie majac zielonego pojecia wala to na forum mmorpg.
|
Wypraszam sobie ze dziecko -.- jestem starszy od ciebie
|
@up
On uogólnił, a piszesz jak dzieciak więc to pewnie dlatego. Stery od graficznej/DirectX/FAQ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:17. |