![]() |
Fardos Creator owned(36ek).
Filmik przedstawia moją i kumpla akcje zabijania złodzieja, który zabrał mojemu kumplowi jakąś kwotę gp :). (W tej akcji nie byłem przygotowany, dostałem pm kiedy tylko się wlogowałem xD).
http://rapidshare.com/files/23645718/37_ek.rec.html Mar 03 2007, 20:17:08 CET Killed at Level 36 by Xemia and by an orc berserker of Tresslot Jeżeli coś wkleiłem źle itp. Z góry przepraszam to mój pierwszy filmik jaki wklejam :). @Down Ok, skocze na te POI ale wpadnij do mnie to zrobimy seansik :) BTW. Coś mało osób komentuje moją pierwszą akcję po długiej przerwie :<. |
no ladnie szymonie ;D
|
Gratz Imon ! Smigaj moim charem na poi :D
|
Kolejny tani keylogger :(
|
Cytuj:
To jestes kur*a zajeb**y idjo*a :| To nie jest żaden keyloger lol tylko pierwsza moja akcja od powrotu na PVP... Nie wierzysz wejdz tibia.com zobacz nick kolesia który padł i zobacz że go ubiłem z kolegą... naprawde żal mi ciebie x,x. czyli jak zaloże nowe konto musze poczekać najlepiej 1-3 lata żeby data dołączenia była wiarygodna do filmiku? Wypier***** idjo*o :) Przepraszam za wulgaryzmy :). |
Glopson debilu, idz sie lecz X(
|
Niestety jest to keylogger i nic na to nie poradzę, że tacy się tu kręcą.
Data dołączenia: 31 03 2007 |
wypad z tego forum noobie (do autora) -.-
|
up
o co ci biega kurw** ?? film ciekawy, widac ze pvp ze mna cwiczyles ;P |
Nie ogladalem jeszcze przyznam sie Ale mam pytanie Alus moge Ci ukras Avatara?:P
a jednak poogladalem i fajnie mi sie podoba tylko troche dlugo |
Cytuj:
|
@up
Wez sobie ofc.. ja też go zapożyczyłem z innego forum :) btw. proszę ściagnij ten filmik obejrzyj nawet na przwinięciu, zobacz fraga i skomentuj że to nie keylogger bo chłopy maja kąpleksy i myślą że jestem evul master zaspany hackier ... :/ @down staryy jak masz mnie wyzywać albo pisać niepotrzebnie... |
@up
ja mam całą mase "kąpleksów" |
Filmik jak na 1 good ;p nie wiem dlaczego wszyscy go wyzywacie ... Nie pasuje wam to po co wlazicie do tego tematu? Filmik dal po to zebyscie go ocenili a nie wyzywali ze to keylogi etc.
Jedna osoba napisze ze to Keylogger i zara wszyscy to samo pisza . Wiekszosc ludzi nie ma tu swojego zdania. Pozdro |
Cytuj:
@Topic Poprostu Giezet:) Tu jest rehost: http://www.speedyshare.com/190378449.html A Tu Scan: Scan taken on 31 Mar 2007 21:17:58 (GMT) AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing Rising Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing Plik Czysty :) |
czasami to zal mi tego forum.. jeden idiota napisze ze keylogger a inne newbe nie znając sie na tych sprawach nie ściągają i też powtarzają ze to key chociaz nawet nie sprawdzali.. powinny sie bany posypać na ip
Film oczewiście czysty, ten cymbał z rozowym avatarem w kazdym filmie pisze ze key |
@up
Panowie, dzięki xD :D wkońcu normalni się znaleźli... ;-) co do tego pierwszy filmik przyznaje sam jest słaby ;/ nie mialem run nawet mfów :baby: teraz po banie mam kase na runy to będa szybkie akcje :D:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:26. |