![]() |
Bk...
Otóż mam 51 ms z 49 mlvl i zastanawiam się na huntem BK.
Bloker 70+ skille 81/80 Ile będę brał z morta?, Ile k expa zrobie/h?, Czy wyjdę na +? Co mam wziąść. Prosze o rade doswiadczonych graczy. |
juz jest taki temat w ktorym sie pyta czy sie rozwali danego potwora
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=66187 |
@up
HAHAHHAHAHAHA, inteligencja z ciebie paruje Mówiłem prosze o rady doświadczoonych graczy...X( |
Weż na około 5h hunta ~10 bp mf, pare explo i bp sd na wszelki wypadek :)
Dla zwiększenai efektu i większej ilości expa dla najta zsummonuj 2 DS, bijcie kolo tp, bij tylko z exori mort (~100), wyrobisz się gdzieś ~30k/h ? na BK często wychodzi się na + :) |
8-10 bp many Ci starczy, ustawiajcie bk tak żeby stał pod teleportem. Bloker niech ma przyszykowaną exetke a ty mortuj. Na bk się przeważnie zwraca, zależy od szczęścia mi na ostatnim huncie spadły bohy,lance, i k arm ;)
|
Niech bk zawsze stoi pod tp, ty wez z 10 bp mf i bp sd. Raczej sie zwroci. Wydaje mi sie z dowswiadczenia, ze bk tez nieraz walnie mocno nawet takiemu knightowi. W ogole lepiej idzcie na hero ;] double spawn rox
|
@2up i up
Po co powtarzacie to co juz bylo powiedziane? -.-" |
hero w porownaniu do bk jest cienki a loot porownywalny najlepiej isc na hero z siocherem wtedy zwraca sie niezle ;]
|
Cytuj:
Z mojego doswiadczenia wiem, ze bk hunt zwraca sie trzy razy na 4. Raz 20k+ raz tylko 5+ ale sie zwraca. Z morta to bedziesz bil bardzo roznie. Kiedys na podobnych statach bilem bk po 35, 40 a to dlatego, ze byl w nim k armor i w helmet. Jesli zamierzasz expic rano to nie pojdzie duzo manasow, bo zanim sie zrespi mana urosnie:] |
Cytuj:
|
up
nie znasz sie to inie gadaj. zapytaj kogos kto osignal w tibii wiecej niz 20 lvl... loot generowany jest podczas respawnu |
Dajcie spokoj temu biednemu czarnemu rycerzowi. Wszyscy go bija ze wzgledu na jego rase;( Badzcie tolerancyjni.
BTW. Zgadzam sie z kolega, ktory mowi ze jezeli potwor ma na sobie dobrego dropa , to mocniej bije i ma twardszy pancerz. Do dzis pamietam jak pewien cyklop zadawal mi obraznia rowne 25 i nawet czasem 30! I WIECIE CO? WYPADLA Z NIEGO HALABARDA!!!!!!!!!!!!!!! *** żaL. |
Cytuj:
moge juz ? AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA lols nigdy większej bzdury nie slyszalem aff bk rox zawsze na plus wychodzilem =) i nie wiem po jaką cholere sd na bk Oo nie przesadzajcie wes tylko mf i duzo zarcia bo tam z tym kiepsko |
Cytuj:
|
Jeszcze jedno pytanko. Z hero podobna taktyka jak z bk czyli bloker + mort czy jakieś summony??
|
rozumiem! to zbieg okolicznosci, ze zawsze bije z morta po 90+ a na tamtym bk moje obrazenia wynosily 35....
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Powinno ci sie zwrocic, a ile nabijesz exp na godzine to zalezy od ilosci osob online. U mnie na Pandorii jak jest srednio 300 osob online to bk sie respi co 15~ min, a u mojego rl na Asterze jak jest blisko tysiac osob online respi sie co 3 minuty. :) |
Nawet zarty prima aprilisowe nie wychodza, bo i tak mnie wszscy wyzywaja:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:35. |