![]() |
Szkoła Hakerów
Witam. Chce zaczac temat o tej calej szkole hakerow ;] Wiem ze byl temat o tym czy tibia.pl to popiera czy nie lecz ja chce sie dowiedziec co wy, forumowicze o tym sadzicie itp ;). Moze to kupiliscie moze nie ?? Jesli tak to co o tym myslicie jeden wielki syf czy moze jednak cos pozytecznego ?? sam osobiscie czytalem info zawarte na tej stronie kilka razy i rozwazam czy kupic czy nie :)
|
Wg. mnie, przeciętny użytkownik forum nie zwraca większej uwagi na te reklamy, ja osobiście raz na to kliknąlem i wyszedlem po 5 min bo nie znalazłem tam nic co by mnie zainteresowało, większość pewnie też tak zrobiła, bądz w ogole nie klikała. Baaardzo niski musi być odsetek ludków, ktorzy by to kupili po zapoznaniu sie z tym przez reklame z forum.
|
No to dla tego odsetka to temat jest :P Ja kliknalem poniewaz przegladajac forum zbyt czesto to mi przeszkadzalo w wertowaniu postow ;P
|
Ja kupiłem ten zestaw hakerów i uważam się opłaca. Jednak kilku tematów z tej książki nie rozumiem np.Rozdział 3 atak na sesję SSL.
|
Wg. mnie każdy podręcznik z nauką hackingu musi być idiotyczny, tyle.
|
Kazdy ma inne zdanie ;] niektorych to fascynuje innych mnie, drugich poprostu ciekawi ( np mnie ;PP ), do tego pana co kupil podrecznik mozna zalatwic z toba jakis kontakt ?? najlepiej gg
|
zawartosc tego calego poradnika mozesz bez problemu znalezc w google.
@edit to jest najlepsze: Cytuj:
|
Ale to nie jest wina tych od poradnika ... Przeciez to jego dziewczyna go zdradzala i cale pretensje do niej powinny byc ze chlopak nie potrafil zrobic co nalezy z poradnikiem to juz nie wina autorow
|
Poszukaj po torrentach a znajdziesz..
Głównie tytuł jest podchwytliwy tutaj , ale cos tam jest zawarte.Na pcworld.pl mozesz poczytac recenzje "SZKOŁY HAKERÓW" , jedyne co moze przyciagac to materiały video:P , zreszta sciagnij i posprawdzaj. |
a wiec tak zrobie ;P jak bede mial czas xD, a ty sciagales sprawdzales czy cos ??? jak tak to powiec czy warto chociaz ;]
|
Hackerem być fajnie, ale żeby pomagać ludziom, a nie wkradać sie na czyjes strony . ;o
|
Napisałby ktoś jak przechwytywać te wiadomości na GG??
|
google.pl <---- najlepsza ksiazka
|
Abo ściągnij z torrenty.org
|
Cytuj:
@topic Ogolnie powiem ze zawsze warto przeczytac obejrzec cos nowego,tutaj z tego co pamietam są opisane podstawy C i pokazane wykorzystanie błedów na stronach www typu lfi , rfi i wiele innych. Pozdrawiam |
Ja powiem tak - 1 sierpnia wyjezdzam do Anglii i ide do College'u na kierunek Informatic Technology dlatego postanowilem sprawdzic o co chodzi w tym calym zamieszaniu z ta Szkola Hakerow. Poszukalem troche informacji na temat tego kontrowersyjnego podrecznika i ustalilem ze opis oraz opinie ludzi ktorzy go kupili sa mocno naciagane. Potem znalazlem recenzje i okazalo sie ze jest do kolejna proba wyludzenia pieniedzy kosztem nawniakow. Mimo to postanowilem sam to wyprobowac i teraz zestaw jest w drodze. Jak zapoznam sie z trescia to powiem wam czy oplaca sie, czy jest przydatne lub chociazby ciekawe.
|
To czekam az powiesz bo zaraz po egzaminach ( ktore mam za niecale w tyg ) dostane zestawik ( o ile dobrze mi pojdzie :P ) i chce wiedziec czy warto ;) :):), jesli bedzie ok to postaram sie was namowic na kupno
|
Wg. mnie, to jest tam jeden wielki syf. Jeśli zaś nie, to są tam rzeczy, których każda osoba mająca internet może nauczyć się za darmo. Do tego tam jest o megahax0rdistro linuksa z najnowszymi ultra narzędziami. Prawda jest taka, że to wszystko spokojnie możemy znaleźć szukając w internecie.
|
wlasnie pobieram to ksiazke z sieci. zobaczymy, czy jest tak denna, jak myslalem.
@autor jak bedziesz chcial upload, to daj znac na pm, to gdzies to wrzuce... |
Przelecialem wzrokiem tylko niektore rozdzialy podrecznika i wnioskuje ze w sumie jesli nie kupimy tego pakietu to i tak nie bedzie mozna tego uzywac bo: nie wiem np. z kad wziasc
- Program Nemesis - Biblioteke Libnet -Biblioteke Libpcap - program nmap Powie mi ktos skad to wziasc albo przynajmniej moze mnie ktos wyprowadzic z blendu ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:27. |