![]() |
Yoozek vs 118ms - Non-Pvp
|
GZ :D ładnie wyszlo
|
heh, z sdkami i z explo by mogl/a sie wyratowc :-)
nie bede mowil jak, bo to moze dazyc do popsucia zabawy yoozkowi ;d |
Omg ja widze ze tu bany za pkowanie na non-pvp sie pospia heueh
jeszcze Rid SQl boujcie zie! |
Yoozek to juz chyba kompletnie nie ma co robic :D. Ogólnie mówiąc ladny trap a sorc wyratował by sie gdyby nie te ff, których nastawiał dle:P
|
oh.. zal :D
01:13 Rawena Miko [117]: ja niekupuje postaci 01:13 Rawena Miko [117]: szkoda kasy 01:13 Rawena Miko [117]: jak gramy 01:13 Rawena Miko [117]: to sie go zpaytaj 01:13 Rawena Miko [117]: ovner raweny juz niegra 01:13 Rawena Miko [117]: ;] 01:13 Rawena Miko [117]: dajemy mnu 300zl 01:13 Rawena Miko [117]: only 01:13 Rawena Miko [117]: i postac nasza;] 01:12 Rawena Miko [117]: zrobie chyba sobie mze przerwe Eh.. zycie zycie ^^ |
jakbym nagrywal wszystkie fragi to wiesz :D ten akurat byl jeden zniewielu uwiecznonych na .rec
|
01:13 Rawena Miko [117]: ja niekupuje postaci
01:13 Rawena Miko [117]: szkoda kasy .................................................. .. 01:13 Rawena Miko [117]: dajemy mnu 300zl 01:13 Rawena Miko [117]: only 01:13 Rawena Miko [117]: i postac nasza;] -.- Film ladny, dobrze ze kolejny noob dostal nauczke, aby tak dalej:) |
Gratz skarbie :D :*
|
Padl nabbsko troche. ;p
|
Przynajmniej zwróciło mu sie za uhy które wydał żeby ją/jego zabić :P
|
Nie lubie tego co robi Yoozek...Jak chce walczyc ,to niech idzie na pvp a nie kozak tylko,bo knightem jestm.Zal takich ludzi,widac ,ze problemy rodzinne maja i musza sie wyzywac w tibii.
|
Cytuj:
|
Popieram kolege wyzej w 100%-tach :)
|
Kocham filmy z Yoozkiem :D :cup:
|
Jakby ten sorc miał choć troche rozumu to by uciekł....
Ukryty tekst:
W każdym razie frag dobry :] |
Wiadomo.
To tez mowie ze nowi ownerzy sharerzy etc maja wy*** :) random rzadko sie zdaza ;p |
Ładnie, ładnie ;p.
Uwielbiam filmy w jego wykonaniu ;D |
Cytuj:
A co do fraga, to jak tak na to patrze, to zal jest wiadomo, ale dobrze ze Yoozek robi tak jak robi , zbyt wiele osob sie uwaza za Bóg wie kogo. Co do ucieczki to nie wiem czy most byl up bloknienty, ale chociaz mogl na e-ringu wyjebac dle z hurow i wyjsc lewym ropsidem, ale on pewno nie wiedzial gdzie te ropside sa:/ nie mowiac juz o prawym ropside, mogl przeciez przejsc, tam gdzie jest przejscie dla sorcow i spokojnie tam loga dac. Edit: Wczesniej ogladalem podobny film Yoozka jak blokneli 140+ elite ktory mial ok 2-3 bp uh, 0 explo i chyba serpenta na sobie bo zero hitow :] Makaveli |
nienawidze acc buyerow
niezla robota gz! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:05. |