![]() |
Max combo od elitarnych potworów.
W tym temacie, chciałbym abyście muwili jakie można oberwać
max combo od danego "elitarnego" potwora? Elitarny potwor, to mam na myśli Dragi, Gsy, Dle, itp. Moecie również zadawa pytania. Ja bym się chiał spytać o takie potwory jak .: Dragon i Giant Spider. THX 4ALL :baby: NA TE PYTANIA JUż NIE ODPOWIADAJCIE, JEST BARDZO DUżO ODPOWIEDZI :P JAK JUż TO SIę SPYTAJCIE O NOWE MOBKI. |
dl drag demon stoj mu na mordzie
|
Ja mam pytanie - Od kiedy drag jest elitarnym potworem? o.0
Ja myślałem, że większość 28+ drutów/sorców już sobie na nie śmiga... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Giant Spider - Nie wali combo. Btw max combo dostałem od massive water elementala 1100+ @down B) |
@up
Sekundy xD Gs nie bije z combo. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do gsa, to jego combo to melee+poison field, ale to drugie nie zadaje obrażeń, więc można przyjąć, że gs kombo nie wali. Co do draga, to jeśli jesteś ostrożny to nie powinno być źle. Trzy ataki w rundzie mogą zadać około 300 dmg, ale dzieje się to rzadko. Jeśli bijesz dragi z pomocą kilku osób, musicie się bardziej zabezpieczyć, gdyż przy retargetowaniu smoki dostają jakby "dodatkową runde ataku", co w praktyce oznacza nawet 2x f-wave, 2x gfb i melee, a to dla typowego sorca/druta na 30 poziomie oznacza murowany zgon. |
Cytuj:
|
Srednio combo dragona to okolo :
do 110~ z fireball do 70 z lapy zaleznie od profesji/shieldu/tarczy itp. z wave nawet do 160~ a zdarza mu sie walnac podwójny wave czyli wyglada jakby walnol jednego ale pisze ci : You lose 148 hitpoints due to an atack by a dragon. You lose 119 hitpoints due to an atack by a dragon. Co do gsa to nie wali z combo ale moze wyczesac nawet okolo 200 Natomiast dl to juz twardsza sztuka. z wave okolo 200, gfb 150 nawet wiecej i z lapy za 100+ max. czyli nawet 700 w 1 turze. Cos jeszcze? |
Max. combo potwora podane jest na tibia.erig.net. Nie widzę powodu, aby spamować forum 100 razy tym samym, tym bardziej, że jakiś czas temu istniał tu podobny temat.
|
up:
ta, wg nich scarab moze zaspamowac do 90 ;] a kazdy knight ci powie ze to nie prawda bo zabil ich tysiace topic: dragon 350 +/- (wave, fb, meele) - dla takiego 30 lvla to elita, a dla 80+ potwor do zdobywania expa wiec.... demon do 1k (beam, meele i gfb[to cos jak ue]) dragon lord 600 +/- (wave, fb, meele) behemoth 600+ (lmeele + kamien) warlock 700-800 (beam, brust i to cos jak explo[?]) hydra 550[?!] jak blokowalem to dostalem gora 400 z wave(zaaadko) + lapa za 150(tez zaaaadko) black knight 550 (sam bylem swiatkiem jak 120 ms prawie padl dostajac takie combo) [spear + meele] pisac dalej? to te najbardziej elitarne.... ;] |
Bez utamki na dragach nie da rady :(... sam zaliczylem zgon z visa i z cosmica próbowalem wtedy aff... Do jakiegos momentu wychodzilo 20+ smoków a potem mnie na combo wzial :/... Mialem 295 hp ;p
|
Max combo od draga jakie oberwałem: ~500.
|
A ja od DLa 650.
|
Giant Spider nie wali combo, ale kilka dni temu uderzył mnie po 212 hp ; d
|
Wszystko zależy od profesji. Ja jestem Paladynem. Dziś byłem z kumplem na GS'ach, przerzucił się na mnie i dostałem za 222hp. Natomiast expie na dragach, i przy lagu, jak doszedł do mnie, to z łapki uderzył za równe 100hp.
|
Czasem hunce sobie gsy moim 50 drutem ;p i max hit jaki dostałem to 243 hp...
|
Cytuj:
down: nom ja tez ucieklem kiedys gs'owi 16 knightem,bylem pewien ze dedne bo mam tylko 3 ihy a on raz mnei walnal za 120 i zapoisionowal...wogole nigdy od gsa moimi charami nei dostalem za wiecej niz 180 ~ dlatego sie dziwie oO |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:20. |