Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Program do zapisywania muzyki, na odtwarzacze mp3. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=123211)

Lifter 01-04-2007 18:46

Program do zapisywania muzyki, na odtwarzacze mp3.

Witam!
Ostatnio, przestał działać mi Windows Media Player, ze względu na brak licencji. Szukam programu, dzięki któremu mogę w łatwy sposób zapisać pliki z komputera na odtwarzacz mp4. Zależy mi, aby program był darmowy. Proszę o rady!

Dwimenor 01-04-2007 18:48

Kup oryginalnego windowsa/zainstaluj linuxa.

Lifter 01-04-2007 19:07

@up
Dzięki! Nigdy bym na to nie wpadł! -.-

@topic
A jakiś program do zaisywania obrazków 'JPG na mp4?

Prosze o pomoc!

matiiii 01-04-2007 19:50

Ja zapisuje przez iTunes, ale mam iPoda Shuffle od Apple.;)

Kele 01-04-2007 21:39

Cytuj:

Ostatnio, przestał działać mi Windows Media Player, ze względu na brak licencji.
WMP przestaje po jakimś czasie działać? Eee.... Wystarczy chyba mieć Windowsa i to wszystko.

Lifter 01-04-2007 21:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kele (Post 1346103)
WMP przestaje po jakimś czasie działać? Eee.... Wystarczy chyba mieć Windowsa i to wszystko.

Zaczęły się ściągać aktualizacje, i wyświetlił się komunikat o tym, że jestem ofiarą fałszowania oprogramowania :P
I jak uruchamiam WMP to wyświetla się komunikat o aktualizacji, klikam "instaluj" i pisze ze nie oryginalny ^^

Kele 01-04-2007 22:10

Więc masz piracki system. Na drugi raz, panie legalny, pomyśl do jakiego softu się sciąga patche/aktualizacje, a do jakiego nie.

Calen Futh 02-04-2007 07:52

@up: Słuchaj, nie każdemu chce się wydawać tyle kasy na tak zbędne gówno jakim jest orginalne oprogramowanie.

Rethfing on Aldora 02-04-2007 08:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 1346487)
@up: Słuchaj, nie każdemu chce się wydawać tyle kasy na tak zbędne gówno jakim jest orginalne oprogramowanie.

Tak, ale można pomyśleć i nie ściągać łatek do pirackiego softu.

Kele 02-04-2007 08:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 1346487)

Jak nie chce wydawać kasy, to zamiast kraść niech zainstaluje sobie Linuksa.

Vanhelsen 02-04-2007 15:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kele (Post 1346171)
Więc masz piracki system. Na drugi raz, panie legalny, pomyśl do jakiego softu się sciąga patche/aktualizacje, a do jakiego nie.

Jako wielki antypirat powiem ci, że Windows to jest JEDYNA rzecz, której kopiowanie polecam...
A do mp4 nie było dołączonego softu?... -.-"

Kamil1000 03-04-2007 00:06

a ja mimo też że mam nieorginalny system i zainstalowała mi się ta cholerna poprawka (bodajże KB905474) to ja mam na nią sposób żeby mój system stał się orginalny
@topic ja mam tak że podłączam mp3, wchodzę na mój komputer i dysk wymienny i wklejam tam piosenki i to wszystko

emilok 03-04-2007 00:14

Windows xp sam z siebie potrafi rozpoznać urządzenia masowe podpięte przez usb więc nie widzę w czym problem.

Ewentualnie przecież urządzenie (mp3, mp4, ipod) musisz mieć oryginalne więc co za problem odwiedzić stronę producenta?

Lifter 03-04-2007 00:19

Już wszystko gra. Wielkie dzięki za pomoc tej osobie, która przypomniała mi, że istnieje cos takiego jak "dysk wymienny". Wielkie dzięki! Sorki ale mnie siedzę cały czas w mp4 więc zadałem takie newbowskie pytanko. Ty jeszcze raz! ;)

Hegemmon 03-04-2007 00:46

Z tym, że kopiowanie bezpośrednio do pojawiającego się dysku wymiennego nie zawsze jest bezpieczne.
Kiedy nie jest?
Kiedy dysk wymienny nie ma windosowskiego systemu plików. najczęściej jest to FAT16 jeśli dysk nie przekracza limitu dla tego formatu, więc nie ma się co martwić, jednak problem pojawić się może, jeśli mp3-ka posiada jakiś dziwaczny system plików. Raz się spotkałem z taką niemiecką produkcją. Wgrałem na nią muzykę a potem przestała w ogóle działać.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:21.