![]() |
Program do zapisywania muzyki, na odtwarzacze mp3.
Witam!
Ostatnio, przestał działać mi Windows Media Player, ze względu na brak licencji. Szukam programu, dzięki któremu mogę w łatwy sposób zapisać pliki z komputera na odtwarzacz mp4. Zależy mi, aby program był darmowy. Proszę o rady! |
Kup oryginalnego windowsa/zainstaluj linuxa.
|
@up
Dzięki! Nigdy bym na to nie wpadł! -.- @topic A jakiś program do zaisywania obrazków 'JPG na mp4? Prosze o pomoc! |
Ja zapisuje przez iTunes, ale mam iPoda Shuffle od Apple.;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I jak uruchamiam WMP to wyświetla się komunikat o aktualizacji, klikam "instaluj" i pisze ze nie oryginalny ^^ |
Więc masz piracki system. Na drugi raz, panie legalny, pomyśl do jakiego softu się sciąga patche/aktualizacje, a do jakiego nie.
|
@up: Słuchaj, nie każdemu chce się wydawać tyle kasy na tak zbędne gówno jakim jest orginalne oprogramowanie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A do mp4 nie było dołączonego softu?... -.-" |
a ja mimo też że mam nieorginalny system i zainstalowała mi się ta cholerna poprawka (bodajże KB905474) to ja mam na nią sposób żeby mój system stał się orginalny
@topic ja mam tak że podłączam mp3, wchodzę na mój komputer i dysk wymienny i wklejam tam piosenki i to wszystko |
Windows xp sam z siebie potrafi rozpoznać urządzenia masowe podpięte przez usb więc nie widzę w czym problem.
Ewentualnie przecież urządzenie (mp3, mp4, ipod) musisz mieć oryginalne więc co za problem odwiedzić stronę producenta? |
Już wszystko gra. Wielkie dzięki za pomoc tej osobie, która przypomniała mi, że istnieje cos takiego jak "dysk wymienny". Wielkie dzięki! Sorki ale mnie siedzę cały czas w mp4 więc zadałem takie newbowskie pytanko. Ty jeszcze raz! ;)
|
Z tym, że kopiowanie bezpośrednio do pojawiającego się dysku wymiennego nie zawsze jest bezpieczne.
Kiedy nie jest? Kiedy dysk wymienny nie ma windosowskiego systemu plików. najczęściej jest to FAT16 jeśli dysk nie przekracza limitu dla tego formatu, więc nie ma się co martwić, jednak problem pojawić się może, jeśli mp3-ka posiada jakiś dziwaczny system plików. Raz się spotkałem z taką niemiecką produkcją. Wgrałem na nią muzykę a potem przestała w ogóle działać. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:21. |