![]() |
Keylogger przez forum.
Ja wiem, shakowane zostało jedno z największych Polskich for o Tibii. Kożystałem z forum ok. godziny 10 rano, i czy jest możliwość, że mam keyloggera na komputerze? Niektórzy użytkownicy mówili, że przez haka, można złapać keyloggera. Czy to prawda i czy mój komputer jest zainfekowany?
P.S Po wejściu na forum, nie logowałem się na postać. Jest nienaruszona ^^ |
Chodzi ci o org.pl? Jak tak to był jeden wielki żarty. -.-:baby:
|
tak, użyto exploita polimorficznego + zmodyfikowanej owntibii (AV ci nie wykryje). Podobno byl też rootkit, ale to niepotwierdzona wiadomość.
Nie loguj się do tibii przez jakiś czas a najlepiej wcale. |
Co roku to samo :D.
|
wejdź tam jeszcze raz a sie przekonasz, boze dzisiaj to serce placze jak widze ze pol forum boi sie o swoje p sety :baby:
|
@up
Widziałeś moje EQ? Nie. Więc się nie wypowiadaj, chyba że nie znasz innej cześci EQ niż p set. Już wiem że to był żart... A może naprawdę było shackowane, a admini tamtego forum obrócili wszystko w żart, a jutro Hestoran (jeśli był na orgu) nie zobaczy swojego p seta?! |
@up
Przysłowiowy pset, to jest czesto uzywane wyrazenie chyba ze nie wiesz.. Zobacz do tematu mojej gildi i spojrz jakie mam eq okej? Cytuj:
Exploit z wmf juz dawno zostal zalatany. A jeszcze jedno tak sie pisze -> Korzystałem Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ogolem next time zanim napiszesz posta ze hakneli torga , moze warto sprawdzic informacje na samym orgu? Pozdrawiam |
Sorry Lifter, ale nie pisz takich rzeczy kiedy coś piję, bo następnym razem odkupisz mi klawiaturę :D
Ciekawi mnie to, że z roku na rok - userzy nadal się nabierają. Zarówno na Waszym forum, jak i u nas :) Świetne są posty, że przez nas ktoś dzisiaj stracił swoją postać/eq itd. bo takie też można było wyczytać ;) Z pozdrowieniami dla tibia.pl, Azazel :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:39. |