![]() |
Vampire Hell
Witam wszystkich. Pytanie o vampire hell. Dzisiaj byłam moj± druidk± na vampire hell 56 elder 53 mlvl zabieraj±c ze sob± 1 plecak gfb 2 plecaki bp hmm i 6 plecakow mana fluidów. Loot pozal sie boze. Ale chodzilo mi bardziej o exp. Wbilam okolo 10%. Bardzo mnie to zdziwilo poniewaz przegladajac tematy ze zdjeciami magowie i druidzi bardzo czesto daja zdjecia z tamtad jak wbijaja tam kolejne poziomy. Moje pytanie brzmi nastepujaco. Co robie zle expiac tam? Czego wziasc wiecej a czego mniej?
Prosze o jakies normalne odpowiedzi doswiadczonych userow a nie dzieci neo typu. "Ty glupia Je**** idiotko tam sie nie expi!!! Moj kumpel xxx master expi na dragach/tombie/co tam se chcecie."-Ja takich rzeczy nie chce tutaj czytac z prostego powodu. Jak dostaliscie kolejna jedynke w szkole i idziecie sie wyzyc na forum to lepiej skonczcie z tibia i wezcie sie za nauke. DLatego plz kultura a jak krytyka to konstruktywna. Z gory THX. Alora. |
Vampire Hell jest dobrym miejscem do expa dla sorcow/drutow 55+ wiec dla Ciebie rowniez.. Hmm nie napisalas w ile wbilas to 10% ale wydaje mi sie ze przy w miare dobrym respie w godzinach gdy na servie jest 800+osob mozesz wbic tam z 30-40k/h. Uzywasz w sumie tylko exori vis, manasujesz sie i od czasu do czasu GFB gdy robi sie goraco i wyskakuja 3-4 vampy. Jesli te 10% wbilas w 1h to wynik cos za słaby bo jest to ok. 15k..
A co do lootu to zalezy od szczescia.. gdy poleci vamp shield to napewno wyjdziesz na duzym plusie a przy tej ilosci vampirow w Hellu nie bedzie rzadkoscia ten widok. Sprobuj jeszcze raz, wez z 10Bp MF,BP GFB i expij powoli nabierajac doswiadczenia w sposobie zabijania vampow tam. Rezultaty powinny byc zadowalajace. |
Mam dziwne wrażenie, że koleżanka używała hmm'ów do zabijania tych vampów, skoro wbiła tylko 10% ;> Proponuję exori vis + rod.
Ps. Nie licz na to, że Ci się zwróci. |
Vamp Hell to nie jest miejsce do zarabiania tylko do expienia zadko sie zwrocio ile wogole tam sie szybko expi ale traci duzo
Moral:Masz kase? idz tam exp a nie masz? nie idz |
Na vamp hell sie nie zarabia? Nie zartuj ... ogólnie na vampach jest zasada - albo vampka i duzy + albo waste. Do zabijania vampów e vis + tempest + sporadycznie hmm. Gfb na 3-4 vampy i stalkery jak czasem podejdzie ich tak duzo ze masz problemy z poruszaniem sie.
|
Cytuj:
|
nie... poszedł bym z drutem na hydry b±dz na tombe...
|
Vampire Hell to dosyć "ciasne" miejsce dużo tam monsterów i wbijanie expa jest dobre, ale waste niemiłosierne jest. Mówicie o tych Vampkach, że jak polec± to nie będzie waste. No tak nie będzie tylko, że Vampka to jest taki rzadki widok jak MPA z demka. Jeżeli masz dużo kasiory bierz 10 bp mf i bp gfb, a Hell jest twój, ale jak nie masz to lepiej idĽ expić tym drutem na normalna tombkę i też jest dobry exp.
|
vamp hell to dobre miejsce do expa co prawda gram palem i bije tam jakies 45k expa na godzine ale rozmawialem z druidami i sorcami to oni tam bija po 55-60k expa na godzine. Z lootem jest ciezko czesto wychodzi sie na - ale za to exp bardzo dobry. Proponuje stosowac druidem exori vis + gfb ale gfb jedynie w kryzysowych sytuacjach jak wyskocza nam 3-4 vampy i inne monstery :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:19. |