![]() |
Czyszczenie 37 najta. Nice xD Polecam...
Nic wielkiego ale jak na ten lvl to chyba dużo :)
Film nie mój: http://www.speedy-share.com/download...515b9f9289539e |
AntiVir
Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing Rising Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing |
@up
idiota -.- |
jezeli ktos tu jest idiota to ty, co do filmiku najwyrazniej nie ma komentarzy a zawsze znajdzie sie ktos "mozecie to przeskanowac plx?"
@topic Sporo tego bylo jakis dziwnie bogaty koles ;p |
own4d hahah 25cc
ALLEGRO ROX ;D @up wohauhauahaha keylogger w *.rec bauahah żeby można było zamieszczać keyloggery w innym pilku niż *.rec (chyba że pakujesz) to wiesz bym był panem całego swiata tibijskiego kto nie ma na komputerze chodz jednej pisoneki w formacie mp3?! moze 1% uzytkownikuff jestes glupi i tyle |
@up
A z Ciebie taki haker, ze nawet nie wiesz ze w rec mozna wbijac ;) |
:)
Chciałbym zauważyć ze lepiejby było jakbyście dawali komentyi na temat filmiku a nie sie kłócić kto idiota a kto nie ... dobrze, że skanuje, w innym przypadku mógłby(, ?)być bohterem takiego filmu :D
|
Cytuj:
|
Terus dostal za to bana. Nic sie kurwa nie znacie i pierdolicie glupoty! jak tu sie nie denerwowac kiedy jakies 10 letnie, uposledzone dziecko zazcyna przezywac?
|
chyba wiem skad tyle kasy :) koles sprzedal eq... i mial z niego kase... na takim lvlu to mozliwe :) ja swoim 33 knighem mialem wartosc eq , uh , kasa w dp , itemy na sell ok 170k~ wiec jak ktos potrafi grac dobrze knightem to moze miec tyle kasy :)
co do samego faktu hacka wspolczuje temu knightowi... |
Cytuj:
|
LOL :d
No dobra, ale nie lubie filmow z hackowan : < |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:03. |