Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Szkoła maklerów- nabór zamknięty. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=123257)

Hegemmon 02-04-2007 01:53

Szkoła maklerów- nabór zamknięty.

Z żalem musimy poinformować wszystkich zainteresowanych graniem na giełdzie, że zostali umyślnie, z pełną premedytacją i do tego z uśmiechem na naszych twarzach, wprowadzeni w błąd.

Wszystkich tych, którzy myśleli o staniu się właścicielem kawała CipSoftu, na pewno rozczaruje fakt, iż twórcy Tibii nie zamierzają wystawiać nawet jednej tysięcznej części swojej firmy na giełdę. Zawartość poprzedniego została wyssana z palców moderatorów, którzy czerpali dziką radość, że tego jednego dnia w roku (1 kwiecień rzecz jasna) w którym to mogą robić Was, drogich użytkowników, w balona, będąc jednocześnie usprawiedliwionymi ideą podtrzymywania świeckiej tradycji robienia ludzi w konia, bądź jak kto woli- nabijania ich w butelkę.

Mamy nadzieję, że w tej butelce, drogi użytkowniku, jest ci równie wesoło co nam, skromnym moderatorom, którzy, nie licząc dnia pierwszego kwietnia, są rzetelnym źródłem informacji.

Chcielibyśmy z tego miejsca także serdecznie podziękować wszystkim tym, którzy dzięki swojemu słabo rozwiniętemu wyczuciu sytuacji, próbowali odebrać nam radość nabijania Was w butelkę. Nie znacie się na rzeczy i za to lubimy was mniej ;)

W imieniu drogich, i zawsze chętnych przy udzieleniu pomocy, bądź wręczeniu bana na forum, moderatorów i administratorów serwisu tibia.pl, pragnę życzyć wam udanej wiosny!
Do zobaczenia w następny Prima Aprilis!

P.S. Z Vil to też była ściema...

Ksuri 02-04-2007 07:45

Gratuluje!
To był dobry wkręt, ale na szczęście nie dałem się nabrać :p

Lupil 02-04-2007 08:07

To było niezłe, zdecydowanie lepszy niż na org.pl :0

Gallar 02-04-2007 08:22

W tym roku wręcz debilny prima aprillisowy kawał mieliście.
Nic śmiesznego, nic zabawnego, nic fajnego.
Bue.

shadow1230 02-04-2007 08:34

Ale wiele osób się wkręciło, choć podejrzewam, iż i tak wszyscy będą pisać "W ogóle się nie nabrałem itp"

Cashtan 02-04-2007 08:39

@up
Dokladnie, wszyscy klikaja ze sie nie dali nabrac (juz duzo osob kliknelo) a wystarczy spojrzec na komenty w tamtym temacie..
Ja kliknalem ze sie dalem :P

Misza 02-04-2007 08:45

Zgadzam się z Gallarem, kawał głupi i nudny. Zbyt egzotycznie to brzmiało, by było prawdą. Już TORG się lepiej postarał, tam się po części nawet nabrałem. Może za rok...?

Vasali 02-04-2007 08:46

DObre to było :)

Gdy zaczynałem czytać ten temat coś mi nie grało i już na innej stronie spotkałem się z żartem na 1 kwietnia, a jeżeli dobrze pamiętałem to co rok jakiś miły żart modki sobie robią :P Miałem zamiar w tamtym temacie wpisać Prima Aprilis ale był już zamknięty :P

Bikstopa Reaktywacja 02-04-2007 08:57

lol, to było oczywiste że na takich warunkach nie wejdą na giełdę.
Tylko co z wyjaśnieniem 2 żartu, o handlowaniu kontem moda ? :> =]

..::QRAS::.. 02-04-2007 09:04

hoh ciekawe co za glupote wymysla za rok xD

rezydent 02-04-2007 09:07

rok temu prima aprilis się źle skończył... stamina!!! (z tego co pamiętam to rok temu był kawał o updacie, że wprowadzą staminę... cip przeczytał i wziął z tego pomysł)

Michoss 02-04-2007 09:16

Ja się nie dałem nabrać. Ba, powiem nawet, że siadając do PeCeta pomyślałem "Wejdę na tibie sprawdzić co w ten primaaprylis napisali" xP
Chciałem nawet napisać, ale pech chciał że po un-banie siadłem dopiero po 12

PS. Jeśli nie wierzycie, to może Ashlon będzie miły i walnie tu cytat ze skrzynki xP

PierwszyRycerz 02-04-2007 09:17

Hehhe bez kitu :D fajny kawal :P ale zeby sie niesprawdzil jak rok temu :) szczerze dalem sie nabrac :p

-=DanieL=- 02-04-2007 09:18

głuptaski chcieli nabrać takiego starego pryka forumowego jak ja :< (hahaha nie udało się xd)

Liis 02-04-2007 09:28

Jak przeczytałem o grafice 3D to odrazu wiedzalem :baby: :baby:

Mateusz the vampire 02-04-2007 10:04

A ja zawsze myślałem że to CipSoft miał poczucie humoru :]

na początku dałem się nabrać bo mi kalendarz xp nie działał ;]

Batiar 02-04-2007 10:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz (Post 1346535)
no, mój kumpel GM, potwierdził też. Powiedział, że mają być duże zmiany, nie tylko z grafiką xd

wg nieoficjalnych zródeł dowiedziałem się, że kurs jednej akcji ma wynosić nie 0,25 euro, a 5 euro.

Komentarz z tematu primaaprilisowego :D

Klikaczz 02-04-2007 10:25

hehe

nudny kawał ale jak czytałem komentarze to miałem kupe śmiechu:) Congratulations dla modków. wymyślcie za rok tylko coś lepszego:P

zoliax 02-04-2007 10:48

Nabiliście mnie w butelkę. Czuję się jak dżin. Życzeń nie spełniam. Cóż... jakoś ten pierwszy kwietnia mi umknął, nikt dowcipów nie robił, to nie skojarzyłem.:D
Na Tibię 3D nie dałem się nabrać, to za duża zmiana... już kiedyś o tym była mowa... W Tibii mamy długość, szerokość, głębokość, więc niby trójwymiar... niektóre graficzki są naprawdę ładne, więc nie mógł ich laik robić... CipSoft mógłby szukać kogoś jeszcze do grafik. :D
Za to na handel kontem Vila dałem się złapać. Kopara mi opadła... Tak jak na giełdę... nie znam się na tym, więc nie było podejrzeń. Jednak po wejściu na forum, po obadaniu komentarzy wszystko się rozjaśniało... Vil nawet nie miał bana pierwszego kwietnia. :D Jakieś niedopatrzenie?:>

a.X.e 02-04-2007 11:03

eeeee ... ;] Tibia w 3D? Nie przeszło by ... Za dużo osób przestało by grać ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:21.