![]() |
Jak wynieść lootbag z Hellgate
Mam pytanie ponieważ jestem 1 raz w hellgate :) i czy jest możliwosc wyniesienia z tamtąd lootbaga :)) bo na vikingach i brass helmetach scale armorach etc. jest niezły zysk :P Proszę o szybką odpowiedź :) Z góry Tnx :)
|
Nie <10 znaków>
|
Poczekaj,pujde zrobic siku i się osrać,pogadamy jak będe bródny, bendziemy takie snamen:evul:
PS. CZy morzna w tibi mieć pacca za free?ja wysłałem passy do mojego 7130546534563478 lvl i starcielm clóba u gilden szildX( X( X( X( ;) :p :] B) :evul: :cup: :) ;) :p B) :( :D :o 8o :confused: X( :baby: :evul: :cup: X( X( X( B) :( :D :o 8o :confused: X( :baby: :evul: :cup: X( X( X( ;) :p :] B) :evul: :cup: :) ;) :p B) :( :D :o 8o :confused: X( :baby: :evul: :cup: X( X( X( ;) :p :] B) :evul: :cup: :) ;) :p B) :( :D :o 8o :confused: X( :baby: :evul: :cup: X( X( X( ;) :p :] B) :evul: :cup: :) ;) :p B) :( :D :o 8o :confused: |
@Pawelekmag
wydaje mi sie ze jestes kolejny z idiotów, dlaczego? poczatkujacy zadal pytanie (moze i dobrze gra ale poprostu nigdy nie znalazl sposobu na wyniesienie loota i nie wie czy jest) a ty po nim jedziesz. powiem jeszcze ze zebyscie byli tacy sami musial bys sie umyc, pouczyc i do tego znalezc sobie mieszkanie. |
@ Pawelekmag
Czy ty masz 9 lat? Człowieku zal mi twojej głupoty. Czy dla ciebie nie można zadać jakiegoś pytania? Najlepiej się opanuj i przemyśl z 10 razy co napiszesz następnym razem. @Topic Nie. Pozdrawiam :) |
Cytuj:
|
UP: Tym sposobem musiałbyś za każdym razem przechodzić hellgate od nowa i zbierać po kawałku lootbaga.
Nie da się, dziura jest zawsze zamknięta więc sie nie da ropnąć, a teleportować można tylko siebie. |
Niestety się nie da :|
@Pawelekmag Zabawny jesteś, przeczytałem to 5 min temu i teraz dopiero udało mi się napisać posta, chyba nigdy się tak nie ubawiłem <ironia> |
I niech jeszcze 5 osob napisze ze sie nie da -.-
|
:spam: Skasować ten temat :spam:
|
A właśnie że się da !
No,może nie tak zwyczajnie jak zawsze,ale się da.
Zapewne jesteś palladynem ? (bo pallkom łatwo zabić e beho etc) To trocehę loota bierzesz na siebie,a trochę dajesz 2 charowi [(którym wcześniej przyszedłeś na mc)najlepiej aby to był knight bo ma dużo capa] |
Draconia TP ?
|
@up
draconia tp nie działa, na 99% można za pomocą dragon fethisha, ale nie wiem czy wtedy samemu jeszcze wejdziesz bo klucz moze zniknać |
Z lootem musisz przejść przez draconie . Innego sposobu nie ma . Wyjście przez draconie zajmie ci około 20 min więcej lecz doniesiesz lota aż do centrum AB'dendriel (tam cie teleportnie) i obok masz skrzynke . Radze zabrać klucze aby potem nie szukać . Przy okazji na draconi nabijesz troche expa :)
|
Sorry dopiero zaczynam w Tibie grac... a na Draconi jest teleport czy trzeba przechodzic przez ten caly labirynt?? I wogóle jakie sa sposoby wyjscia z hg??
|
Cytuj:
Co do wyjścia z hg są poradniki. |
A czy moglbys mi podac linki bo szukalem i nie moglem znalezc :/
|
Cytuj:
@Pawelmag Wracaj dzidziusiu do piaskownicy...chodz nie dzidziusie są mądrzejsze od ciebie:baby: .Najlepiej idz do psychiatry, on cie wyśle do wariatkowa a potem...X( @topic: Da tą metodą jak pare up temu ktos napisal jednak na 90 % jakis noob ci podkosi(sam widziałem że przy wejsciu kreco się jacyś 15 lvlowcy, jak dla jaj wsadziłem do lootbaga buty i czołgałem po ziemi to podkosili mi nawet te buty8o . |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:45. |