![]() |
Trzęsienie Ziemi
Dzis czyli 21 wrzesnia 2004 roku bylo bardzo mocne jak na polskie warunki trzesienie ziemi o skali 4,5 richtera. Az sie przestarszylem...
Niech napisza tu osoby ktore doswiadczyly tego:P A moze jakies przeslanki dlaczego u nas w polsce zdazylo sie tak mocne (jak na Polske) trzesienie ziemi. Wiem glupi temat ale co mi tam, nudzi mi sie i dalem go w "o wszystkim i o niczym" wiec... |
Stary Mieszkam W Gdynii I Muj Blok Sie Trzesl I To Solidnie Nawet Na Onecie Pisali Ze Nasz Teren Bedziesie Trzesc Jaka Beka Zobaccie Nawet Moj Opis Na Gg :d 7708196
|
We wrocku nie bylo nic czuc...nic a nic -.-
|
Mieszkam w Gdańsku a trząsł mi się monitor i kwiatek na parapecie :D . Tak się zastanawiałem co się qwa dzieje a tu w radiu że trzęsienie ziemi niezłe jaja.
|
@Nekromanta, trzesienie bylo tylko w polnocnej Polsce -.-
A co do trzesiania to ja niestety go nie uswiadczylem, akurat wracalem z treningu autobusem, a tam nic nie czulem :( Brat mi mowil, ze monitor sie trzasl i pare plytek z biurka spadlo :] A tak swoja droga to niezla akcja z tym trzesieniem:D Teraz czekam na wulkan:D @down, LOL Supermanq :P |
Bo u was w Olsztynie to autobusy tak się trzęsą, że jak ziemia drży to nawet lepiej się jedzie:P
|
@sesaj : no, ale to nie zmienia faktu ze we wrocku nic nie czulem
|
I maja byc nastepne wstrzasy ^^
|
Maja byc nastepne, ale slabsze.
A mi sie jedno przypomnialo gdy spojrzalem na bilet od autobusu...jest na nim godzina 15.31, czyli ta sama gdy bylo trzesienie! :D Dokladnie wtedy jak bylo trzesienie staralem sie wsadzic bilet do kasownika.:D Najlepsze jest to, ze w ogole mi nie wychodzilo, gdy juz bylem blisko to trzask...zatrzeslo i tak kilka razy :P Dopiero teraz to sobie przypomnialem, hahahah.:D |
w elblągu mi się blok trzęsł
|
W budce tablica spadła :D
ej, ludziska a duzo to 4 ? ( w białym było 4 :D) |
Jest 10 stopni, wiec chyba srednie bylo ;)
|
Przy 10 stopniach to jest juz Apokalipsa wg Sw Jana :)
Mnie raczej ciekawi co Ruscy odpalali ze tak zatrzeslo - czyzby podziemne proby nuklearne? |
A ja siedzialem zmaulony na Wosie i nic nie czulem.
Mieszkam w Bialym |
Informacje na 100% czy to bylo naturalne trzesienie czy spowodowane reka ludzka beda za kilka dni, mowi w tv ze beda gdzies to badac pod Paryzem bo tam jest glowna siedziba co bada wszystkie trzesiena ziemi w Europie.
|
Cytuj:
|
5 minut przed trzęsieniem ziemi wyszedlem z domu i siadłem do samochodu i wiecie co? w samochodzie nic nie poczółem :P dowiedziałem się otym, ze doświadczyłem tego zjawiska dopiero 2h puźniej, kiedy słuchałem wiadomości.
P.S. To pewnie wina ruskich. Podobno eicentrum było tuż obok rosyjskiej bazy wojskowej a tamtejsze władze nie wykluczaj teori o potężnym wybuchu na poligonie ( o ile od ~15:00 nie zmienili zdania) ciekawe co oni tam kombinują :evul: |
Ja w biurze siedziałem i nagle poczułem jak mi sie krzesło buja :).
W pierwszym momencie pomyślałem że to BÓG moich modlitw wysłuchał :) Bo dzisiaj mnie z roboty zwolnili :(:(:(:( i powiedzałem na głos "Boże!!!! widzisz a nie grzmisz!!!!" |
Kupel do mi to opisywal.
AAaaaAaaaaa!! Trzesienie ziemi! Ja- LoL? Co? Nie ściemniam! Apokalipsa. Ja- Buaahahaahaah O juz ustalo :P |
buhahha co to jest 4,5? tyle mam w godzinach pracy kopalni pod moim blokiem buhahahahaha czasami se nie moge uh trafic na siebie...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:02. |