Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Prima Aprilis - co zrobiliście ? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=123281)

Ksabi 02-04-2007 16:16

Prima Aprilis - co zrobiliście ?

Jak w temacie, jaki numer i komu wykręciliście w niedzielę, może być też z prima aprilis rok temu, dwa itd.

Jakoś wczoraj nie miałem ochoty zbytnio kogoś nabierać, a rok temu hmm coś na pewno zrobiłem, jak mi się przypomni to napiszę B)

-=DanieL=- 02-04-2007 16:18

super spamerski temat111!

ja osobiście oszukałem mame, że oddałem kau na podłoge i uwierzyla : )

Szalony Nurkowiec 02-04-2007 16:22

Ja stojąc na dachu nasikałem bratu na głowę i przeprosiłem, mówiąc, że sok mi się wylał (trzymałem w ręku). Idiota uwierzył i dopiero po godzinie poszedł się obmyć, waliło od niego, a on sam jakoś nie poszuł, jeah :D

Maniack 02-04-2007 16:22

ja nic w zasadzie, a moja panna zadzwoniła do mnie i oświadczyła że zostanę ojcem.

Bambuko 02-04-2007 16:30

Jak jedliśmy obiad, to tata powiedział, że ziemniaki mało słone są i powiedziałem, że to Janek (brat) wsypał cukier do solniczki, bo chciał dowcip zrobić i mama posłodziła przez to. Tata przerażony patrzy na talerz, a ja mówię, że prima aprilis. Miał ktoś lepsze? :D

Alanus Lutinum 02-04-2007 16:37

Ja się tylko śmiałem z tego co robią w telewizji. (np na tvp1 facetowi podmienili głos na babę, a babie na faceta)

Kulikos 02-04-2007 16:48

Podchodziłem do kumpli z tekstem "Ty, wiesz czyja to empetrója leży w śmietniku?".
Nic tylko patrzeć jak 3/4 zagląda do śmietnika ^^ (wysoki poziom humoru r0x0r)
Albo otworzyłem naszą kanciape i pytałem się każdego "Czy ty przypadkiem nie twój plecak?". Niestety tylko jedna osoba tam wlazła ^^ i sobię troche posiedziała :>
No i jeszcze pomazałem kolesiowi markerem szyje, powiedziałem, że to prima aprilis... Uwierzył, że robiłem to zamkniętym mazakiem, a prawda była taka, że przez cały dzień łaził z brudną szyją :D

Kejmil 02-04-2007 16:59

Co zrobiłem? Zignorowałem -,-

Bambuko 02-04-2007 17:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kulikos (Post 1346955)
Podchodziłem do kumpli z tekstem "Ty, wiesz czyja to empetrója leży w śmietniku?".
Nic tylko patrzeć jak 3/4 zagląda do śmietnika ^^ (wysoki poziom humoru r0x0r)
Albo otworzyłem naszą kanciape i pytałem się każdego "Czy ty przypadkiem nie twój plecak?". Niestety tylko jedna osoba tam wlazła ^^ i sobię troche posiedziała :>
No i jeszcze pomazałem kolesiowi markerem szyje, powiedziałem, że to prima aprilis... Uwierzył, że robiłem to zamkniętym mazakiem, a prawda była taka, że przez cały dzień łaził z brudną szyją :D

Eee... Byłeś wczoraj w szkole? Przecież PRIMA aprilis jest PIERWSZEGO.

Dr.Unknown 02-04-2007 17:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bambuko (Post 1346983)

A szkółka niedzielna?

@down
A dziadek żyje?

matiiii 02-04-2007 17:05

Złożyłem życzenia urodzinowe dla dziadka.

_Omen_ 02-04-2007 17:16

Włożyłem sztuczna kupę ( patrz - Allegro ) do buta brata.

By$iu 02-04-2007 17:17

Kompletnie nic nie zrobilem, wlasciwie zapomnialem, ze wczoraj byl Prima...

Karl0ss 02-04-2007 17:24

Ja trochę w "stylu" Kulikosa (a wiesz czyje XXX leży w śmietniku itp.). Oraz bardzo wysoko poziomowy mega evul: do Brata: "Wiesz, po dogłębnym przemyśleniu uważam, że jednak jesteś mądry" Brat O.O, a Ja dodaje " Prima Aprilis" xd. A tak to nic szczególnego.

Pozdrawiam

Zillek Edonek 02-04-2007 17:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bambuko (Post 1346983)

Mógł to zrobić w zeszłym roku.

Bastash 02-04-2007 17:25

Jako, że mieszkam na 10 piętrze, z samego rana, jak rodzice wstali, napisałem kartkę, że mam dość tego marnego życia i, że ich bardzo kocham, położyłem ją na biurku, otworzyłem okno i schowałem się w szafie. Jak mama weszła do pokoju, przerażona zawołała ojca, a ten jak gdyby nigdy nic otworzył szafę i powiedział, że stare jak świat :<

Caer 02-04-2007 17:29

Powiedziałem swojej mamie, że będzie babcią ;S

Niezły polew z niej miałem, uwierzyła : D

Kulikos 02-04-2007 17:30

Jasny gwint! Jaki my dziś mamy dzień?!
Tak naprawde to trv ludzie obchodzą wszystkie święta o dzień później i nabijają się z tego, że inni robią inaczej. (czyt. zapomniałem wczoraj więc nadrabiam dzisiaj. Mają większego wała bo nie ma podejrzeń o dżołka :D)

Zillek Edonek 02-04-2007 17:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bastash (Post 1347050)
Jako, że mieszkam na 10 piętrze, z samego rana, jak rodzice wstali, napisałem kartkę, że mam dość tego marnego życia i, że ich bardzo kocham, położyłem ją na biurku, otworzyłem okno i schowałem się w szafie. Jak mama weszła do pokoju, przerażona zawołała ojca, a ten jak gdyby nigdy nic otworzył szafę i powiedział, że stare jak świat :<

Trzeba było szybko się ubrać i poczekać za dzrzwiami:p

Str4t0s 02-04-2007 18:13

powiedzialem ze router dymi. Ojciec od razu sie zerwal i polecial ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:23.