![]() |
2 kwiecien AUREA war
Film z tibia.de
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/21780 masslog fagu zakonczyl sie 7-1 w plecy |
Powiem tak. FAG nie ma szans wygrac tej wojny. Na Aurea teraz nie da sie grac. Sam mam hunta od ROMu i Svea Riket nie wiem za co. Prawdopodobnie nie chca zeby ktos sie wybił i robil im konkurencje. Nie bede placil zeby byc free po prostu bye aurea land hail .. hmm non pvp land. Jesli ktos moglby mnie wspomoc na servie obojetnie jakim non pvp pisac na gg 4994949. Pacca mam wiec moze byc team.
Powracajac do filmiku... ehh szkoda gadac rom lepszy ale gdyby fast'molt nie bylby deleted to inaczej wygladalaby sytuacja na servie.... Tęsknie za starymi dobrymi czasami |
_/ Aleksandrów Łódzki:PP
@film Przeciez chyba juz sie do tego ludzie przywyczaili... |
Ladna bitwa, na Aurea zawsze były świetne walki -> filmik super wg. mnie :)
btw. szkoda mi FAG zawsze na nich liczyłem ale cóż nie każdą wojnę da się wygrać :) |
No Comment Ahahahaha Zaled Zaled
Aleksandrów Łódzki _/ Kodek Ty z Aleksa? |
Hail Łódź :P
Co do aurey to tam kazdy kto nie jest z ROMami to ma hunta... Teraz juz FAG kladzie chuja na ta wojne. Pozdro Alex Łódzki :D |
Cytuj:
I co sadzisz ze jedna osoba byla by w satnie zmienic oblicze wojny ? Bo ja sadze ze taki fast'molt gowno by im dal w tej sytuacji. Chcieli wojowac z calym servem to maja to czego chcieli. To samo moze ktos napisa, ze gdyby nie to ze Liam delated to FAG dostawal by jeszcze mocniej |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Qrwa a ty znowu swoje xD |
Cytuj:
Jezeli mowisz, ze fast'molt gowno by dal to czemu jak byl online miedzy banami to cale alliance siedzialo w pz? Bo jak mial bana to bili wszystkich i nie martwili sie o pz locka -.- |
A za co dokładnie fast'molt dostał bana? Ale i tak HAIL FAG.
@Filmik Ciekawy. Szkoda że FAG dostaje:( |
fallathanu zdupczaj na forure dostawac tam dalej po tylku.
btw. slyszales o czyms takim jak morale? |
Już chciałbym troche spokoju na Aurea i na Furora .
Za co Liam~ i Fast'molt zostali zdeletowani? @offtopic Falla niedawno kozaczyłes jak to Duskiness wygra wojne a teraz co juz guildii nie masz i siedzisz cicho w swoim ulubionym miejscu(pz) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:09. |