Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Poi (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=123445)

broclin 03-04-2007 19:53

Do usunięcia!!!

ProszĘ O UsuniĘcie Tematu !!!

Sozemego 03-04-2007 19:56

Nie 10znakow

Capality 03-04-2007 19:56

no po to sa potwory na questach zeby bylo trudniej, trzeba sie nameczyc a nie myk i juz

Knight Simon Dark lord 03-04-2007 19:57

są trudne bo quest właśnie ma być trudny i grupowy ten quest jest drugi po annim pod względem trudności pozatym nagrody są troche warte i potwry MUSZĄ być trudne do takiego questu

elfo.del.bien 03-04-2007 20:28

uwazam ze jest trudnijeszy od anni, tak jak ancient helmet quest, w ani stoisz i klikasz dwa hotkey: do Sd i do UH

Ely 03-04-2007 20:37

Potwory na PoI Quescie to potwory questowe, musza być trudne. PoI Questa nie można porównywać z Anni czy HotA pod względem trudności (taka prawda), na niektórych światach wciąż nie został wykonany (np. Luminera) mimo że Anni i HotA są na porządku dziennym.

hide 03-04-2007 21:29

"uwazam ze jest trudnijeszy od anni, tak jak ancient helmet quest, w ani stoisz i klikasz dwa hotkey: do Sd i do UH"

Jak walisz SD i UHy to jesteś mastah... Nawet palladyni [że już nie wspomne o magach] mają za mało HP żeby bić z czegoś poza boltami/burstkami.

Co do trudności, Anni może być trudniejszy od PoI chociażby dlatego że nie można komuś dać kasy za wybicie potworów, wszystko trzeba zrobić samemu.
Z drugiej strony ludzie robiący PoI a nie płacące za wycieczkę 80 lvle mają tam zdecydowanie więcej do roboty niż w Anni~...
HotA to nawet nie ta sama liga co PoI i Anni~

Co do pisania o światach na których nie było teamu który by ukończył PoI. Największą trudnością tego questa jest zebranie w jednym miejscu i czasie dużej grupy hlvl wyładowanych runami o wartości kilku M gp...

Alus 03-04-2007 22:58

Ja idę w sobotę z kolegą na POI qest, to Ci mogę powiedzieć czy są potężne czy też nie :P A tak poważnie, są odpowiednie dla qestu, pomyśl o nagrodach o Soft Adidasach, o mieczu, obuchu, o tej wspaniałej kuszy! lol :D

Ema

Zabuza92Xpl 03-04-2007 23:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez broclin (Post 1349280)
Co myślicie na temat potworów z POI... nie uważacie, że są za trudne do pokonania??

jakos juz parenascie ekip go wykonalo wiec az taki trudny nie jest ale jest za to holernie dlugi ok 7 h

alibi16 04-04-2007 11:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez broclin (Post 1349280)
Co myślicie na temat potworów z POI... nie uważacie, że są za trudne do pokonania??

Są, Ale to w tym wszystkim jest najlepsze:>

10:01 You see an arbalest.
It weighs 95.00 oz.
It is a bit heavy due to the iron mounting, but very precise.

10:01 You see a backpack of holding (Vol:24).
It weighs 2229.80 oz.

10:01 You see a pair of soft boots that has energy for 24 minutes left.
It weighs 8.00 oz.

Pozdro for all :>

Gendalo 04-04-2007 11:58

PoI

To jest bardzo dobry pomysł z POI już coraz więcej ludzi zdobywa h lvl i dla takich osob to wyzwanie :D

adrius 04-04-2007 12:13

Zgadzam sie z hide tylko dodam ze poprostu jest baaardzo dlugi jak pierwsza druzyna go robila to ~7h a anni mozna nawet ponizej 2 minut(room) jak 4 sorc/drut pojda z ssami.

ZeboslawCalmera 04-04-2007 12:47

Ja uważam, że potwory na PoI są trudne, są to potwory questowe więc musi tak być (nie wyobrażamy sobie chyba 2 rotów po drodze po np. Soft Boots :);)).
Uwazam jednak ze Cipy spieprzyli jedną z najważniejszych tajemnic tibii. Mogli dać jakis zagadkowy quest, wiążący się z Ruthless Seven (na przykład), z różnymi NPC, z różnymi innymi questami które musielibyśmy rozwiązać przedtem.
Tutaj zrobili kolejny quest z cyklu F1 SD F2 UE F3 UH F4 MANAS. Idziesz i walisz. Nie problem zrobic takiego questa dla mocnego teamu z dobrym blokerem i kilkoma MS.
Myślę że nie ma się czym podniecać oprócz nagród :)

Jeszcze trochę (nast. Update) a okaże się ze Quest imperatora Kazoo rozwiązuje się zdobywając klucz którego chronią 2 trolle - ironia, ale obiektywnie patrząc, wszystko ku temu zmierza.

pzdr

Vil 04-04-2007 13:08

Generalnie PoI 'quest' nie jest questem. Od tego trzebaby zaczac.

Kucir 04-04-2007 16:51

cipy dobrze to wymyslili z tym questem jak na takie nagrody ktore sa wiecej warte niz a ani to potwory tez musza byc silne a po 2 co to za quest ktorego chcecie wykonywac samemu z kilka minut nieraz dobrze jest sie pomeczyc a tu jest o co :P

ZeboslawCalmera 04-04-2007 19:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kucir (Post 1350614)
cipy dobrze to wymyslili z tym questem jak na takie nagrody ktore sa wiecej warte niz a ani to potwory tez musza byc silne a po 2 co to za quest ktorego chcecie wykonywac samemu z kilka minut nieraz dobrze jest sie pomeczyc a tu jest o co :P

super ale czy ty posiadasz w domu slowink jezyka polskiego albo zasady pisowni polskiej i w ogole jest super ten quest i te potwory

Żart?

Oskar111 04-04-2007 19:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil (Post 1350224)
Generalnie PoI 'quest' nie jest questem. Od tego trzebaby zaczac.

nie zrozumialem tego co powiedziales X| jesli nie jest questem to czym jest ? nie ma nagrod ktore mozna wziac tylko raz ? wiec mozna od razu opisac droge? ja stwierdzilem ze droga po klucze w kazo 3800 01 i 02 to nie quest opisalem droge i warn wiec moglbys od razu wyjasnic xD

Lifter 04-04-2007 20:44

Zastanawia mnie jedna rzecz. Czy idąc drugi raz na PoI quest, możemy wziąść jeszcze jedną nagrodę?

chaszman 04-04-2007 23:27

@UP
Raczej nie bo to jest tak jak normal quest a jeżeli tak to by sie robiło Anhi~ Questa 4 razy :)

Cenarius 04-04-2007 23:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez chaszman (Post 1351484)
@UP
Raczej nie bo to jest tak jak normal quest a jeżeli tak to by sie robiło Anhi~ Questa 4 razy :)

albo i więcej - dla kasy dla ozdoby domku itd.
Osoboście nie byłem na tym quescie więc całą swą wypowiedź opieram na doświadczeniach kumpli/filmikach ale po tym co zobaczyłem na filmach widze że PoI nie jest questem typu "idz tam zabij to to to i tam jest nagroda" trzea się namęczyć, poza tym sądze że to dobrze że potwory stanowią jakieś "wieksze" wyzwanie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:46.