![]() |
Do usunięcia!!!
ProszĘ O UsuniĘcie Tematu !!!
|
Nie 10znakow
|
no po to sa potwory na questach zeby bylo trudniej, trzeba sie nameczyc a nie myk i juz
|
są trudne bo quest właśnie ma być trudny i grupowy ten quest jest drugi po annim pod względem trudności pozatym nagrody są troche warte i potwry MUSZĄ być trudne do takiego questu
|
uwazam ze jest trudnijeszy od anni, tak jak ancient helmet quest, w ani stoisz i klikasz dwa hotkey: do Sd i do UH
|
Potwory na PoI Quescie to potwory questowe, musza być trudne. PoI Questa nie można porównywać z Anni czy HotA pod względem trudności (taka prawda), na niektórych światach wciąż nie został wykonany (np. Luminera) mimo że Anni i HotA są na porządku dziennym.
|
"uwazam ze jest trudnijeszy od anni, tak jak ancient helmet quest, w ani stoisz i klikasz dwa hotkey: do Sd i do UH"
Jak walisz SD i UHy to jesteś mastah... Nawet palladyni [że już nie wspomne o magach] mają za mało HP żeby bić z czegoś poza boltami/burstkami. Co do trudności, Anni może być trudniejszy od PoI chociażby dlatego że nie można komuś dać kasy za wybicie potworów, wszystko trzeba zrobić samemu. Z drugiej strony ludzie robiący PoI a nie płacące za wycieczkę 80 lvle mają tam zdecydowanie więcej do roboty niż w Anni~... HotA to nawet nie ta sama liga co PoI i Anni~ Co do pisania o światach na których nie było teamu który by ukończył PoI. Największą trudnością tego questa jest zebranie w jednym miejscu i czasie dużej grupy hlvl wyładowanych runami o wartości kilku M gp... |
Ja idę w sobotę z kolegą na POI qest, to Ci mogę powiedzieć czy są potężne czy też nie :P A tak poważnie, są odpowiednie dla qestu, pomyśl o nagrodach o Soft Adidasach, o mieczu, obuchu, o tej wspaniałej kuszy! lol :D
Ema |
Cytuj:
|
Cytuj:
10:01 You see an arbalest. It weighs 95.00 oz. It is a bit heavy due to the iron mounting, but very precise. 10:01 You see a backpack of holding (Vol:24). It weighs 2229.80 oz. 10:01 You see a pair of soft boots that has energy for 24 minutes left. It weighs 8.00 oz. Pozdro for all :> |
PoI
To jest bardzo dobry pomysł z POI już coraz więcej ludzi zdobywa h lvl i dla takich osob to wyzwanie :D
|
Zgadzam sie z hide tylko dodam ze poprostu jest baaardzo dlugi jak pierwsza druzyna go robila to ~7h a anni mozna nawet ponizej 2 minut(room) jak 4 sorc/drut pojda z ssami.
|
Ja uważam, że potwory na PoI są trudne, są to potwory questowe więc musi tak być (nie wyobrażamy sobie chyba 2 rotów po drodze po np. Soft Boots :);)).
Uwazam jednak ze Cipy spieprzyli jedną z najważniejszych tajemnic tibii. Mogli dać jakis zagadkowy quest, wiążący się z Ruthless Seven (na przykład), z różnymi NPC, z różnymi innymi questami które musielibyśmy rozwiązać przedtem. Tutaj zrobili kolejny quest z cyklu F1 SD F2 UE F3 UH F4 MANAS. Idziesz i walisz. Nie problem zrobic takiego questa dla mocnego teamu z dobrym blokerem i kilkoma MS. Myślę że nie ma się czym podniecać oprócz nagród :) Jeszcze trochę (nast. Update) a okaże się ze Quest imperatora Kazoo rozwiązuje się zdobywając klucz którego chronią 2 trolle - ironia, ale obiektywnie patrząc, wszystko ku temu zmierza. pzdr |
Generalnie PoI 'quest' nie jest questem. Od tego trzebaby zaczac.
|
cipy dobrze to wymyslili z tym questem jak na takie nagrody ktore sa wiecej warte niz a ani to potwory tez musza byc silne a po 2 co to za quest ktorego chcecie wykonywac samemu z kilka minut nieraz dobrze jest sie pomeczyc a tu jest o co :P
|
Cytuj:
Żart? |
Cytuj:
|
Zastanawia mnie jedna rzecz. Czy idąc drugi raz na PoI quest, możemy wziąść jeszcze jedną nagrodę?
|
@UP
Raczej nie bo to jest tak jak normal quest a jeżeli tak to by sie robiło Anhi~ Questa 4 razy :) |
Cytuj:
Osoboście nie byłem na tym quescie więc całą swą wypowiedź opieram na doświadczeniach kumpli/filmikach ale po tym co zobaczyłem na filmach widze że PoI nie jest questem typu "idz tam zabij to to to i tam jest nagroda" trzea się namęczyć, poza tym sądze że to dobrze że potwory stanowią jakieś "wieksze" wyzwanie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:46. |