![]() |
DS pod Venore
Od czasu gdy nie da się już podlurować GS-a pod samo wyjście z miasta Venore ludzie zaczeli kobinować coraz bardziej. Harmonia jest w miare młodym serwerem i dużo tu low levelowców jak widać nie potrafią sobie poradzić z jednym DS-em... Oto przesiew jaki zrobił jeden DS. Tylko pytanie z kąd oni go tutaj wytrzasneli. Jedyne co mam do powiedzienia. Strzeżcie się ^^ 5 trupków jednego nie widać bo jest pod mostem ;]
http://tinypic.com/5vg28 |
ja mysle ze to byl sumon
|
Przeciez nadal da sie lurnac z poh all pod wyjscie z venore poniewaz jest okbok przejscie ...
|
Cytuj:
A summon to nie może być bo summony na NON PVP nie zabijają innych :) |
ekhmmmyuhe...hmmm albo...:confused:
Jak Cipowie wyeliminowali gs pod veno to teraz zaczeli DS loorowć....... Pojęcia nie mam z kąd go wzieli. Są na pewno na poh, może jest jeszcze jakiś resp dokładnie na połódnie od wyjśćia. P.S Też gram na harmonii:) Więc moge zacząć się bać<lol> |
DA SIE Z POH LUROWAĆ !
Nie można lurować przez droge , ale przez bagna na południe można . @sheali To przez to że ci powiedziałem tam poszłeś ? Jak ktoś nie wieży w lurowanie niech mi to wytłómaczy : http://members.lycos.co.uk/szoz/GS1.JPG |
Hehehehe Cipy sa glupie i tylko jedna droge zatranowaly sa jeszce 3 podajze :D
|
Hehehe
To jeszcze niewszystko jak szedlem z Thais do Kazo to pod mostem dwarfow leżały jeszcze 3 inne trupy i Tez zabite Przez Ds-a!!! X(
A Te Ds-y Byly z POh Bo tylko tam jest ich jedyny Resp na powierzchni!! >>Tedunio<< >>Harmonia<< >>Venore<< >>Knight 37 lvl<< :berserk: |
Cytuj:
|
Jak tak bardzo chcecie to zluruje coś pod venore i zfilmuje to .
|
Gram na harmonii dosyć długo i bardzo duzo naoglądałem się zlurowanych gsów ale DS??
Pierwszy raz. PS. POZDRO TED :P |
@Sheali - Danubia
podejdz po ten most nacisnij na mapce za mostem i zobaczymy czy nie przejdziesz |
Cytuj:
|
Mało osob wie o tym ale po pojawieniu sie mostku da sie dalej lurowac !!! Jest przerwa pomiedzy swampami i da sie lurnac GS !
|
Cytuj:
w ciągu tego miesiąca pod venore byly 3 GSy X( raz prawie zginolem dobrze ze mialem mane na Exana Pox bo mi tylko 10hp zostalo 30 noobów za mna szło LOL |
Cytuj:
Jezeli w przeciagu tego tygodnia widzieliście GSa to prosze ladnie o screena :P |
da sie lurowac z poha. pod jedno i drugie wyjscie z venore. mozna zlurowac GSa, DSa a nawet DLa.... a skoro sie da zlurowac pod to wyjscie jak sie idzie na amazon camp da sie i tam zlurowac to wszystko... i w ten sposob mozna tez zlurowac z fortecy orkow kazdego orka...
|
Cytuj:
|
@Sheali - Danubia:
Niestety zmartwię Cię, nie został naprawiony, bo jeszcze wczoraj udało mi się przejść koło tego mostku po drodze do Venore.... I GS'y tez sobie mogą nadal tam czmychać do Venore.... |
Zrobią z tej tibii niedługo grę bez klimatu.
Też się boję zlurowanych GS-ów ... Ale to nie jest powód ,żeby zagradzać wszystkie drogi. Trzeba po prostu bardziej uważać. Moim zdaniem CIP-y przesadzają z tymi zabezpieczeniami. Ja zasuwałem do Venore okrężną drogą , obok domku BK. Nadkładałem od groma drogi,żeby uniknąć spotkania z GS-em. Wystarczy pomyśleć jak zmniejszyć niebezpieczeństwo , a nie tylko marudzić,że kolesie lurują potworki. Fajnie,że lurują,bo przynajmniej się coś dzieje ! Ale wiadomo ,że jak ktoś padnie 3 razy z rzędu z łapy zlurowanego potwora to ma wszystkiego dosyć i odechciewa mu się grać. Dlatego pewna ilość zabezpieczeń jest oki , ale bez przegięć. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:01. |