![]() |
3 addony do outfitów
Elo , jak wiecie do każdego outfitu sa 3 addony ale znamy tylko 2 z nich
W cirzenie: Czapejka i plecak W begarze :Broda i staff w druidzie : łapy i Animal Skin I tak dalej Ale pytanie jest oczywiste Jak , co potrzebne i Jak te 3 addony wygladaja Ja sądze ze 3 addony dojda w letnim Update Słyszalem pogloski ze do Noblemana u Baby ma dojsc Parasolka , kto wie Moze sciagneliscie z kad Jakies Grafii nowe do tibi Tak jak kiedys ktos mial na forum Grafike Arbastera na tibi 7.6 ;] |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja myślę że jakieś ozdóbki do butów dojdą, tudzież by rzeczy tego typu co powiedziałeś czyli jakieś parasolki itp.
|
CipSoft ma naprawdę duży wybór, zaczynając od butów, pasów, naramienników, poprzez wszelkiego rodzaju bronie, a kończąc na hełmach.
|
3 addon
Właśnie coś słyszałem o mózgu Orsha ale nie wiem dokładnie czy to prawda.
Coś o The Old Widow tez ktos muwił,lecz nie wiem dokładnie co :P Najwidoczniej poczekamy do letniego update.;( |
3 addon
Ja też jestem ciekawy jakie będą addony. Niestety prawdopodobnie, albo sobie poczekamy, albo wogule tego niebędzie.
Nie jest nic pewnego, ale jak wyjdzie Tibia z grafiką 3D, może nie być bajerów typu addony czy coś w tym stylu. Ja osobiście jednak zostawił bym Tibie taką jaką jest dodał parę rzeczy i oczywiście ten upragniony przez niektórych 3 addon. Pozdrawiam:] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:24. |