![]() |
32 lvl kina blokuje 2x dl
Elo.Tytul filmu mowi sam za siebie, film jest krotki i pelen akcji ;) wiec nie trzeba przewijac.Daje na rapida bo na tibicams nie mam konta.
http://rapidshare.com/files/24272590/seradl.rec.html Rehost: http://www.**************/file/ne2gzb @down to rusz dupe i odrabiaj, masz teraz wolne :P |
Wrzuć na www.**************, tam można wrzucać bez konta. Jak wrzucisz to dam edita z komentem ;)
offtop: KUR*** przed chwilą padłem na slimie przez laga! Chciałem sobie tylko potrenować ;(((( Straciłem Aol'a i level, Skille 2 lvl w dół ;/ nie zdąrzyłem założyć platinum amuleta, tak to bym wpadł tam po bp... nikogo nie było. =/ Edit: Nice, w niektórych momentach było naprawdę gorąco :s Fajne combo walnęły Ci 2 dl do deep reda ;) |
Cytuj:
tylko ze mi 2x lvl 1,5 skili i Aol + 5x Blessy @topic miales zajebistego farta 2x dl mogly cie hitem skosic :] wiem cos to mnie na 57 lvlu 2x dl na combo zmiotly |
|
Tyle obejrzen a nikt nie komentuje -.-
|
Niezłego farta to on miał na tym dragu :D ale filmik bardzo fajny, jak widać wszystko sie da, tylko potrzeba chęci (chociaż w tym przypadku był trochę zmuszany ;) )
|
gz gz gz /o/
|
gz ;]
jaki byl loot? :< |
Haha chlopie szacun ;]
|
@ten co od slime padl
Jesli skillowales to chyba cie 2 slime bily. Z 2 slime to na 30 lvl z 65/65 mozna dac exit i nie padniesz. Chyba, ze skillowales z 4 :D Na takim lvlu od slime to padaja glownie boterzy, bo im sie manasy i UHy skonczyly w nocy jak spali albo zapomnieli ustawic leczenie :) @topic Niezle nawet, ale z healer'em dodatkowym :/ Mogl sam sie leczyc. Ja solo zabilem DLa na 33 lvl bez manashielda (druidem), wiec nie wydaje mi sie blokniecie 2 DL czyms trudnym knightem ktory ma ~540hp. Czy czas blokowania sie liczy? Ja moge blokowac przez 1 sekunde 5 DL moim 34 ED :P (potem 3 sorcow z UE wpadnie :P ) |
@up
Chlopie ja żadnych botów nie używam. Normalnie poszedłem poskillować koło dwarfbridge tam gdzie trolle są. Chciałem ropnąć jednego slime'a i kiedy chciałem zejść "do kratek" złapałem laga trwał ok. 40 sekund. A że był full resp (2 matki) to w te 40 sekund sklonowaly sie do 8. Otoczyły mnie i hitały tak po 30-40 (tak mi sie wydaje), ponieważ tarcze przebijały. Po lagu zobaczyłem ten "koffany" napis... Moje szanse na przetrwanie były bliskie zeru, ponieważ kiedy chciałem sie uhnąć to nic sie nie działo... A więc padłem przez je*** laga :( Edit: Przepraszam za offtopa ale chciałem odpowiedzieć :) |
Cytuj:
o.0 to z blessami sie tak duzo traci? |
No Wlasnie z blessami na 2 lve na 60 czy cos ?>.< lul?
btw filmik fajny szczegolnie ze ja tez jestem =S |
Odswiezam temat :P moze jakies nowe komenty ? ;>
|
@up A prosze bardzo...
Zaden wyczyn... jeszcze na tibii 7.6 kiedy mialem swojego 16 sorca zabilem dla 2x, a moj kumpel z rl bloczyl go na 30 lvlu... jakos trudno nie bylo, a jak zwykle loot nam nie dopisal, teraz natomiast jezeli chcesz zrobic cos mocnego, to zblocz 6 lvlem demona, a zapewniam cie, ze sie da :) @edit: uhasz sie jak ci*ta. |
To zrob lepszy filmik :) czekam na link panie pro evol mastah z non pvp
|
Cytuj:
@topic nudny film. |
Cytuj:
|
Cytuj:
www.ironia.pl |
Nawet fajny filmik, tylko tam sobie troche porozmawialiscie ;). Jednak dl nie jest taki straszny, jak sie wydaje.. Moze na 35 sie na pojeynczego rusze. Lecz duzo im nie brakowalo, by wygraly ;P.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:24. |