![]() |
AoL - czy opłaca mi się kupowac?
Tak jak mówi temat - czy opłaca mi się kupować i nosić Amulet of Loss na takim EQ?:
http://img232.imageshack.us/img232/1210/eqfrisbiky0.png Czy może byłaby to zwykła strata pieniędzy podczas śmierci? Edit: Ceny w przybliżeniu: Boh - 41k Demon shield - 47k Blue robe - 18k Crown legs - 30k |
Uzależnij to do cen na Candii(podaj jak możesz), stanu twojego łącza, expowiska i ryzyka śmierci...
Ja bym mimo wszystko się wstrzymał. Możliwe, ze wypadnie tylko np. Blue Robe + plecak warty z 10k więc AoL sie nie zwróci, ale co jak wypadnie Demonka, C legi i Bohy?:> |
nie oplaca ci sie.
|
Jezeli masz lvl ten co w podpisie i grasz na non pvp (lol) to calkowicie Ci sie nie oplaca :) Chyba ze umiesz grac (nie padasz) i masz DOBREGO neta.
Ale tak czy siak - niezabardzo |
To zalezy ... bo jak idziesz expic na tombe mozesz założyc bo mozesz pasc od laga/kicka itp. Ale nie widze kompletnego sensu zakladania aola na hydry gdy idziesz z qmplem który odda Ci loot gdy padniesz ...
|
zalezy tez od tego co nosisz w plecaku i ile on jest wart
|
Cytuj:
|
up
Plecak z Libarty bay w Carlin warty jest 100gp a Pirate Backpack 1k ;] |
Cytuj:
@topic Jak trzymasz ze sobą ze sobą dosyć dużo run, to radziłbym wziąść. |
omg nie ironizujcie na temat plecaka bo wyglada jakbyscie sami siebie chcieli przechytrzyc x|
ogolnie najlepiej liczyc jezeli zawartosc plecaka jest warta 50k+ albo kazdy item(no kilka chociaz xP ) jest warty 50+ to kupowac inaczej not x) |
Ja bym nie kupowal, wez pod uwage to ze zmieniajac platinum amulet na aol tracisz 2 arma ;) ty nadal biegasz w szaliu, zainwestuj w p ammy a eq nie zmieniaj dopoki nie bedzie oplacalo sie biegac w g armir bez aola ;)
|
Cytuj:
|
Po 1 nie można określić czy sie opłaca czy nie wszystko zależy od szczęścia/pecha osobiście bym nie kupował, jeśli cykasz sie o eq to znajdz jakies tanie zamienniki :p
|
AoLa zacznij nosic gdy zawartosc twojego plecaka bedzie przekraczac 50k
|
A ja mam pytanko do autora tematy, po co ty masz w eq RotS, zeby ladnie wygladalo?, crystal ring jest podobny. :o
|
Cytuj:
@topic Jezeli zawartosc twojego plecaka bedzie przekraczac 50k wtedy zacznij nosic aola a narazie to wymien tylko scarfa na p ammy ..... Pozdro |
nieoplaca ci sie kupowac aola poniewaz rzadko wypada eq a sork na twoim lvl jak expi gdzies to tak nosi przewaznie manasy wiec niewarto kupowac Aola :D chyba ze niemasz co robic z kaska
|
Cytuj:
|
yyyy a co to Cię obchodzi co on nosi może nosić to co chce a jeżeli nie wiesz co to jest to sie nie wypowiadaj bo robisz z siebie debila...
|
bez aol backpack ci zawsze leci wiec ma wage 100% a kazdy item z eq ma wage 10% to dodajesz: 100%wartosci backpacka(lecacego ci w chwili smierci)+ 10%wartosci calego eq i jezeli to jest wieksze od 50k to uzywaj aol
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:15. |