![]() |
Wielkanocna pomoc.
Po cały roku hamskiej gry ( wciskania słabych lvl do silnych potworów itp.) postanowiłem grac na odwrót. I tak siedziałem i jadlem sobie kisiel wpadłem na pomysł aby :
W czasie świąt wielkej nocy jak Jezus w ewangelii: głodnych nakarmic; nagich odzać; błądzących napominac itp. Tak ja postanowilem pomagac. Dawac jedzenie blokowac potwory itp. Chciałbym aby chocaz na okres wielkiej nocy pomuc potrzebujacym pomocy.:] No i tak poza tematem chciałbym wam życzyć wesołeko jajka, kurczaczka i zajączka mokrego dyngusa. No i duzo magick plate armor oczywiście :) |
Heh, pomysł jest dobry, ale w Tibię graja teraz tacy ludzie, co mogą nawet za taką pomoc cię zbluzgać.
Mam jednak nadzieję że na takich nie trafisz. Powodzenia :cup: |
"I tak siedziałem i jadlem sobie kisiel" -- a jaki smak?:cyclops:
A tak na serio, to pomagac trzeba zawsze a nie tylko na Wielkanoc:p i tobie też życze wesołych swiąt;) |
Pomysł dobry ale Jak powiedział pan up@ mogą cie jeszcze Zbluzgac
tibia jest zła....... Keyloger jest Zły........Szkoła jest Zła TO CO JEST DOBRE? |
Coz prawda prawdą... jest to tylko gra. Ale w niej grają takze ludzie, wiec robisz dobry uczynek :)
ja osobiscie przez dni swiat w tibii... zrezygnuje z trapowania bliznich... moze dostane jakas nagrode od Bozii :D ale tak czy siak radzilbym sie Wam wszystkich skupic na rzeczywistosci... i wszystko to co DOBRE robicie w tibii przeniesc na rl... niewiem, moze wrzucic grosika dla potrzebujacych. obdarowac kogos szczesciem, radoscia... lub poprostu milo spedzic ten czas w towarzystwie najblizszej rodziny... tibia dla nas w czasie swiat niepowinna istniec, lub co najwyzej powinna zejsc na dalszy plan. pzdrawiam :) |
Bardzo dobry pomysł według mnie, mam nadzieję, że twoja "misja" Ci się uda.
A jak ktoś powiedział pomagać powinniśmy sobie przez cały rok, a nie tylko w Wielkanoc. Pozdrawiam. PS: Dziekuję za życzenia. :D |
Fajną można z tego reklame zrobić... Właśnie - reklame. I tu może się pojawić problem (to moje osobiste zdanie).
Oferowanie pomocy w Wielkanoc, pomysł nienajgorszy. Ale, co dalej? Chamstwa ciąg dalszy? Najlepiej jest być niezależnym. Jak mawiał Wałęsa: "róbcie, co chcecie". |
Ja bym radził - tak jak pan u góry - nakarmić głodnych tym kiślem, ale w rl świecie. Radziłbym spędzić te święta... na pewno nie przy komputerze. Na pomoc zawsze jest czas. Ahh, jaka cudowność i wspaniałość on nakarmił mnie kiślem jeden dzień w roku!
Nie ukrywam, że podoba mi się to co robisz. Czasem jednak pomoc nie jest taka dobra. Chcesz być jak Jezus w ewangelii? Jezus umarł na krzyżu dlatego, że pomagał. Nie namawiam Cię oczywiście, żebyś przestał pomagać! :D Chcę tylko wyjaśnić, że w Tibię grają tysiące dzieci. Co drugie chwali się, że wie co to znaczy "anonimowy", bo powiedział im tata, albo przeczytali jakiś bzdurny komentarz na Onecie. Zasłaniają się tą anonimowością w pełni, każde z osoba i wszystkie razem. Jedenastoletni Andrzejek z parteru oraz ośmioletnia Ania z piwnicy. Myślą, że mogą robić co chcą. Przecież są super! Tak jak Tom & Dżery! Yeee! Jeśli podejdziesz i powiesz "wesołych świąt! może chcesz carlin sworda w prezencie? =)" oni odpowiedzą ci "ty ***** *** **** **** **** (onet rox - przyp. autor) nie widzisz, że jestem super! sam jesteś carlin sworda! ****** ***". Mam nadzieję, że nie zniechęciłem... Vial |
Pomoc
Świetny pomysł ja będe pomagał na Jamerze. Namówiem równiez przyjaciół;) ;)
Jak by ktos potrzebował pomocy to niech zgłasza sie do "Salstrat". Będe pomagal jak moge;) ;) ;) AHH...DZISIAJ ZAPłACIłEM ZA JEDNA WISIENKę 88 GP CHłOPKOWI KTóRY OKAZAł SIE BARDZO FAJNYM KUMPLEM;dddd SZKODA ZE POSZEDł NA MAINA:( :( :( |
Pomyślcie jaka Tibia byłaby wspaniała, gdyby wszyscy sobie pomagali na codzień. Ile satysfakcji może dać myśl, że pomogliśmy i daliśmy trochę szczęścia bliźniemu. Każdy powinien pomagać, a nawet jeśli zostanie zbluzgany to nie łamać się i nadstawić drugi policzek(czy jak to tam szło). Naprawianie świata(również tibijskiego) nalezy zacząć od siebie.
|
Cytuj:
|
Ja dla odmiany poprostu przestane trapowac w mino hell na wielkanoc :baby:
ZACZNE NA WASP TOWER PS pomysl taki sobie ja raczej pomagac nie bede bo to do mnie nie pasuje :p a co do bluzgania to wisi mi to ,spotykam sie z takimi noobami kilka razy dziennie ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:13. |