![]() |
Meriana, goroma, talaho,malada,ramona
Co jest na tych wyspach, szukalem na forum i za wiele sie nie dowiedzialem, tylko tyle ze z meriany mozna doplynac na zolwie i nargor wyspe piratow, aa i co jest jeszcze na treasure island, zakladam ten temat poniewaz nie znalazlem 1 w ktorym opisane by byly wszystkie wyspy.
Z gory THX |
Take a look at that:http://tibia.erig.net/Forbidden_Islands
|
Wogule mi erig.net nie dziala.... nic od 3 dni nie moge wejsc...
|
Wysepki :]
No jak już napisałeś z Meriany sie pływa na żółwie (a dokładniej na Treasure Island), a na Nargor są piraty :]
Na TI ja (zaznaczam JA) znalazłem jak dotąd: tortoise, tornback tortoise, blood crab, crab, seagull, parrot, butterfly (chyba wszystkie 3 jakby ktoś do Exlorer Society Quest potrzebował :p, wszystkie odmiany frog, toad, crocodile i amazon :] |
Nie działa ci erig? To napisze w skrócie, co tam znajdziesz: Hydry(Talahu), Gsy(Ramoa, Malada), różne odmiany quarów(Talahu, Malada), water elementale(wszystkie wyspy), wieżę ferumbrasa (demony, warlocki, dle, bahamoty, wyspa Kharos), jeśli masz zamiar tam poexpić to pisz, dam ci dalsze wskazówki :)
|
Cytuj:
|
@up Ti to może być skrót obydwu wysp
Turtle island Treasure island musiałem napisać by można było bardziej precyzować nazwy wyspy którą się opisuje |
To się nazywa Laguna Islands, a nie Treasure czy jeszcze Turtle Island...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:46. |