![]() |
potwory...
na jakich potworach bic na 40ms z 40mmvl necro odpada/guardy tez/tomby waste na vampach
Jakies fajne miejscowki gdzie wyciogne 30+k/h ii sie zwroci za mnasay (guardy to 5bp=40%) |
Cyclopolis ? ? ?
albo minosy |
Trudno będzie Ci pomóc, skoro z góry odrzucasz najlepsze miejsca.
|
Minosy koło Kazoo.
|
Skoro chcesz efektywnie ekspić to nie odrzucaj kopalni z guardami ... Na twoim lvl-u wyciągniesz tam sporo expa, a i kasa z lootbagów nie jest wcale taka zła!
|
na guardach zwraca sie od 1k-4k ale miejsckowke wolna trafic to jakies 9% szans z ostatnich moich obliczen.....
|
Tomby tomby tomby! Kto powiedzial ze musisz siedziec na tych z vampami.
Z WoI bijesz ghule, mumie, crypt shamblery, ghosty itp. , pijesz manasy, pomagasz sobie Visem, GFB na wszelki wypadek. Musi się zwrócić. odrzuciłeś najlepsze expowiska, niestety spróbuj dragi w Ankrahmun (czy jak tam sie to pisze) |
Guardy sa do dupy malo ich .... i sie nie zwraca, chyba ze ma sie fuksa i poleca steel helemty i iron ore.
|
@up
no chyba kpisz! idzesz na labirynt, lazisz po2 ostatnich pietrach i zbierasz wartosciowe itemy. exp super jak na 40 lv. pozniej loot do skrzynki. cud miod i orzechy ;] duzy ++ |
Właściwie na twoim lvl-u postarał bym sie zrobić 50 m lvl wtedy gra jest ciekawsza, a expic mozesz na guardach z monkiem
|
No dobrze mu poradziłeś :P:P Problem w tym, że on się pyta jak dobić ten 50 lvl... Ja expiłem na tych poziomach na cyclopolis, guardach i tombach (taki na prawo od miasta z 1 vampem). Dobrym pomysłem byłoby poszukanie sobie teamu na hydry :P Może akurat kiedyś trafisz. Na twoim lvlu to exp miodzi :) Jeszcze jak trafisz na fajnego blokera co się dzieli to i ci się zwraca zarąbiście :P Spróbój :P
|
Cytuj:
Bierzesz 2 bp manasów. Krasnoludy uderzasz z roda/wanda. Masz przy sobie kilka run GFB na wszelki wypadek. Gwarantuje ze sie zwróci. Wartosciowe rzeczy (s-helmet, d-axe, iron ore, small amethyst?) pakujesz do bp, z reszty robisz lootbag(battle shield, battle hammer). Wychodzisz na duży + |
Cytuj:
|
No to moze ale w ktorej to jest kopalni?
Up. To samo mam, nigdy sie nie zwraca a z summonem dupny exp |
Ja probowalem na kazdej. Najlepiej jest na tej gdzie sa takie drozki przecinajace sie pod katem prostym. Tam jeszcze calkiem calkiem bylo i ona rzadko zajeta.
|
Cytuj:
Jezeli gość ma PACCa to oczywiscie tomby, albo inne PACCowe expowiska, ale nigdy nie slyszalem zeby ktos odradzał guardy!!! To jedno z najpopularniejszych expowisk dla każdej profesji (najmniej dla Knighta). Mnie się zawsze zwraca [expie druidem w kopalni "między rzeczkami" czyli nr 3 lub w kopalni nr 1 najbardzej na pólnoc na poziomie -6 (bodajże)]. Zawsze się zwraca, A do tego zysk jest przynajmniej 1.5k w godzinę. Ani razu nie wychlałem całego bp mf (zawsze noszę ze sobą 1 pełny bp). |
Idz Tu Mapka By Me....
|
@up
Nieeeeeee plixxxxxx zostaw moj p sseeet na otesie plaxxx!!!1111!!!!111 Darowałbyś se już te keylogi, do których nawet linku wrzucić nie możesz -.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jezeli biłeś z visa to faktycznie tyle mogło zejść, ale czy w takim wypadku powinno sie bic z visa? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:17. |