![]() |
Guardia Song-by Rar
Napisałem tę piosenke dosc dawno lecz niemiałem dostępu do odpowiednich programów, lecz teraz mam więc ją nagrałem:
http://www.speedyshare.com/257650270.html http://guardia.song.patrz.pl Jak zły dział to niech jakis moderator to przeniesie! |
Za podobne do Vision -.^
i dzieki komu rehost na patrz.pl? dzieki mnie xDxD |
Masz racje zły dział ... to jest dział FILMY ....
|
żal!!!
eeee? to jakis zart? przeciez bit i 90% tych slow to Molesta ewenement-powrot
jak smiesz mowic ze to ty to napisales? (lol nawet pod koniec slychac JWP) i ten twoj zapluty glos...porazka |
Aby zrozumieć cokolwiek z tej piosenki musiałem ją przesłuchać ok. 3 razy. Ogólnie jest bardzo fajna. Jakbyś mógł to napisz jej tekst.
|
Cytuj:
A tekst sam pisałem na podstawie Molesty. |
qwertyuiop
mojego glosu nie slyszales wiec nie masz pojecia jaki on jest (chyba zes mnie z Imargamem pomylil) a zeby cos nagrac niestety nie mam pozadnego mikrofonu i nie chce mi sie robic bitu
9no chyba ze cos szybko na tracktor'ze przerobie) |
Bauhaahuahauahahauahuhauahaua... To ma być żart ? Nutka z molesty powrót ... Co za głos i rymy ... -,-
|
Eee... wiem sam lepiej nie zrobię, ale to jest żałosne -.-
2/10 |
zal.. weź wyjdź i nie wracaj... kseroboje zasrane idźcie grac w tibie a nie za hh sie bierzecie bo wam to nie wychodzi... -10/10
|
nawet takie sobie 7/10
PS: kto to spiewal ?? |
Niestety musiałem wyłączyć pod koniec pierwszej minuty, bo zacząłem się za głośno śmiać i brat się obudził. Zajebiste bo można sie pośmiać z tego "rapera".:D
|
1) ... "raper/wokalista" za duzo sepleni i malo z tego zrozumialem...
2) co do muzyki... ja tego nie znam ale skoro inni mowia ze to kawalek molesty... :/ ogolnie to ze spiewaniem u ciebie nie bardzo, muzyki tez sam nie zrobiles... z czym do ludzi?! :baby: |
Idz do logopedy ziąą
|
"Ja dam ludziom uhy, gdy ue wybuchnie" heueheuehuehe
Koleś się dusił jak to śpiewał xD i ma wade wymowy |
żenada. Niektórzy ludzie nie mają wstydu. Ogólnie dno. X(
|
Cytuj:
kolo mówił słowa taki zestresowany jakby miał narobić w gacie może i dobrze nie śpiewam ale tak nie sram jak coś mówie xP |
Hahahahahahaha nie mogę z tego to jest takie żałosne ze aż mi was żal ,po co to w ogóle wystawialiście na forum, nie rozumiałem co piątego wyrazu a w trakcie refrenu sie dusiłeś i wyrazy zniekształcałeś haha poćwicz lepiej bo tracisz na reputacji o ile ją masz jeszcze...
wyjdź zamknij za sobą drzwi i przeproś |
Widze, że macie dużo do powiedzenia złeg, szczególnie, że zgapiłem to od Molesty, ale jakoś jak była piosenka o Vision to wy "ale fajne wow gratulacje a adasz cos w tibia??!?!?1/1/1/".
Nagrajcie swoje i zobaczymy czy bedziecie tacy odważni aby coś dać na forum swojego i wogóle wymyśleć a nie krytykować, dzieci nie znacie sie na hh sluchając Donia, Asceteholix itp, no żenada.... |
Man you sux. Plagiator -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:48. |