![]() |
Jak trenować na rookgaardzie?
Wiem ze nie powinno sie trenowac na rookgardzie ale ja chce byc inny niz wszyscy normalni ludzie.
|
boję się ze na tym forum są ludzie tylko (w twoim języku) "normalni" więc nikt Ci nie pomoze...............
|
Sam powiedziales ze nie powinno sie trenowac na rooku...:baby:
|
eh co tam mozna wszystko XD
jak chce to skiluj na roku to hyba bardzo podobne do skilu na mainie wez jakoms najslabszom bron w swojej dziedzinie i idz np-na trola . rat.orc wez trohe food i full def i zacznij skilowac :D
|
mateuszmati1234 a ty jak będziesz skillował to ze słownikiem w łapie :baby:
|
own3d
I poco ci skillowac na rooku? :D :baby: wydaje mi sie ze technika jest podobna do skillowania na mainie :) popros kogos zeby ci zsummonowal monka :baby::baby::baby:
|
Z rooka to sie spierd*la, wiec z niego uciekaj xD
|
Hah... Zauważyliście, że to temat sprzed OŚMIU MIESIĘCY?! Do tego autor został zbanowany... Do czego to już dochodzi...
|
Jeśli Chcesz zostac na rooku do końca zycia skilluj sobie ale napewno Chcesz wyjsc na main wiec proste NIE SKILLUJ! nic Ci to nie da bo skille idą wolniej ;(
Aha i nie zadawaj takich beznadzijenych pytań ponieważ było to juz 100 razy ( poszukaj ) pozdrawiam |
nieee.... no nie ogarniam hehe...
od kiedy sie trenuje na roku... to jest wogole... no nie wiem co powiedziec
po 1. nie normalne po 2. szkoda czasu i po 3. chcialem sie zapytac od kiedy ty czlowieku grasz w Tibie? <stop><koniec><tematu>X( |
jesli jestes rookstayerem to ma jednak sens bierzesz combat knife/club/scythe do 17 na trolach potem 18 orc,i dalej na katana qest roty full def sabre/sword
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36. |