![]() |
niemozlie :O!
expie na elf fortress na wiezy arcanistow i nagle wpada jakis typek 63 ek bije draga i po chwili pojawia sie ta chmura jak by loga dal a wiec myslalem ze go kicklo ale wchodze odrazu na sama gore a on tam jest :O! jak to mozliwe ze koles ze srodka ekranu sie teleportnol 2 poziomy wyzej?zapewniam ze nie wszedl poprostu po schodach tylko ze srodka tego respa dal loga i sie zalogowal 2 poziomy wyzej a loga dal w trakcie jak walil draga.
|
Nie powiniens juz spac?
|
@up
A ty jakiś inny jesteś? Mnie zawsze 2 poziomy wyzej loga... |
@up: ^^'
@topic: Cos mi sie nie wydaje, żeby tak było. |
exani hur up??
-,- |
@up
Lol, na tej wierzy exani hur nie działa -.- |
on to zrobil podczas wali z dragiem i zrobil to na srodku tego malego respa.
|
Naabs? Drag go walnął, pojawiła się chmurka, a on w tej samej chwili wszedl na góre -.-"
|
Czyzby wykorzystywal pomoc Gm'a? Innego wytlumaczenia nie jestem w stanie podac.
|
Cytuj:
jak mogl naabie wejsc w gore jak on stal na srodku to chyba bym widzial jak idze nie? |
To wbrew logice.
Trzeba było zrobić screena czy coś podobnego. |
Re:
Miałem coś chyba podobnego na Amazon Tower, na północ od Carlin (może mi się tylko zdawać). Biłem PK, facet był na drugim piętrze, ja go siup za 40hp a ten właśnie jakby loga dał. Nie wiedziałem o co chodzi, wchodzę up wybić valkyrie a cwaniaczek stoi 2 piętra wyżej >.<
|
Omg, wpisał nazwe czaru, którego nie mógł robić np. Knight Uhy, i pojawił się taki dymek, a on drabinką do góry, ja też tak często robiłem.
@autor Weź idź się prześpij, bo zwidy miałeś...-.- |
Takich bajek można stworzyć miliony a dyskutować o nich jeszcze więcej. Nie masz dowodów? To po co ta rozmowa? Sam tekst nie wystarczy. Możliwe, że coś popiłeś albo Ci się przewidziało. I zmień ten avek bo zbiera mi się na wymioty jak na niego patrzę srr.
PS Jest jeszcze możliwość, że to jakiś B.U.G. |
Cytuj:
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
@duke po 1 nie pije po 2 chcialem sie zapytac jak to mozliwe wiem co widzialem i to nie jest bajka po 3 moj avek jest za fajny aby go zmieniac ;] |
Powiem tyle moze mnie wysmiejecie ale w depo ludzie robia tak daje loga i za 10 sekund jest w innym miejscu mnie tak uciekl zlodziej okradl mnie a potem pultam sie do niego on loga dal ide a on stoi w innym miejscu a nie mozliwe ze przeszedl kolo mnie nie zauwazony!
|
Inna możliwość: miałeś akurat w tym momencie małego freeza, on wszedł na górę a ty nie zobaczyłeś momentu w którym ze środka pomieszczenia podszedł do schodów. Możliwe?
|
niemozliwy freez bo nigdy go nie mialem :]:]
|
Cytuj:
a ja mysle ze chmurka go walnal dragon, zlapales laga i on fast na utani hur wbil 2 lvl wyzej |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:05. |