Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Strinnity (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=123845)

Dregar 06-04-2007 12:20

Strinnity

Dzisiaj w nocy 198 master ze świata Antica zbanował konto, a co za tym idzie będzie delete, za 3 ban.

Name: Strinnity
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 198
World: Antica
Residence: Edron
Guild membership: Sleeping Dragon of the Black Dragons
Last login: Apr 06 2007, 02:31:10 CEST
Comment: I'm sorry, I tried.

And yes, it was my own descision.

P.S. I can't do anything but to shed a tear and say I miss the good times, I miss the good people. Tibia hasn't been anything else then a pain in my life for a long time and I just had to do it. If not for myself then for the people I hurt.
Account Status: Premium Account

Account Information
Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing

Jeżeli chcesz mu coś powiedzieć wejdź w poniższy link
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1605744, albo www.tibia.com -> World Boards -> Antica -> Goodbye Strinnity

wrogonastawiony 06-04-2007 19:53

Ehhh Antica zawsze mi sie kojarzyła z dwiema postaciami - Suprido i Strinnity :)
Co by nie mowic, konczy w wielkim stylu ;]
Ogólnie był lubiany na serwerze czy typowy hlvl, PA ?

Szefie :) 07-04-2007 19:52

A mi antica zawsze kojarzyla sie z Bubble :p

@topic
R.I.P

Lifter 16-04-2007 13:02

Szkoda chłopaka. Pamiętacie jak rok temu dostał bana, i zrobił delete postaci, ale anulował w ostatnim dniu? :> Igrał, igrał i się doigrał ^^

Grocix 18-04-2007 19:52

@wrogonastawiony
W ostatnich dniach swojej kariery, stal sie "dobrym wujkiem". Podjal walke z SaT.
No ale... poddal sie. Trzeba kontynuowac jego dzielo ;)

Glorfindel 20-04-2007 01:19

@Grocix

Żal?
Niby jesteś w Legio Libertatis , ale z tego co widzę gówno wiesz.

Strinnity nie grał "dobrego wujka".
Dla Mnie jest przykładem tego że ludzie potrafią się zmieniać.Pamiętam posta , którego zamieścił kilka miesięcy temu na forum Antici na Tibia Com.
Napisał wtedy , że kończy z PA i że przeprasza ludzi którym uprzykrzył życie.

Naprawdę z tym skończył - a UE jakie puścił w Carlin było oznaką głupoty jak i oddania sprawie - gdyż chciał ubić osobę , która jawnie stosowala Power Abusing.Zamiast jednej ubił kilka i ban - w jego przypadku Striniego delete.
I się nie poddał - ludzie widzieli w Nim wybawiciela Antici.
Może i słusznie..

Mam nadzieję , że ten delete uwolnił go od tej przeklętej gry.

Szkoda tylko , że zamiast porządnych ludzi na Tibii zaczyna przybywać analfabetycznych kretynów .

Grokunee 20-04-2007 01:29

@up jak nic nie wiesz to sie nie odzywaj ok? strinnity zostal zmuszony do puszczenia tego ue poniewaz pewna osoba mu grozila poczytaj artykuly na gery.pl to sie troche dowiesz-.-

NaRuTo__xD 20-04-2007 18:49

Playing in Memory for Strinnity...
Szkoda Go i to bardzo :( Zawsze Jak to mowiono Strinnity kojarzył mi sie z Antica i Antica z nim :(
GooD Bye Friends :(
R.I.P...

Sgd...
//S...

Santaks 20-04-2007 19:32

Chce mi sie zygac jak czytam posty typu "szkoda strinnitiego dobry czlowiek byl z niego"- hauauhauhahuahsuhauha

Piszecie glupoty o nim, a wiekszosc nawet nie ma o nim pojecia ten czlowiek okradl nie jednego, byl nawiekszym PA na serwerze, zabil 3/4 swoich naj lepszych pzyjaciol.
A pozatym nie mam co sie rozpisywac... Strinnity na 100% gra nowym sorciem na Antice bo ma dostep do nie jednego 100lvl a nawet 150+

Pawlos II 20-04-2007 22:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Santaks (Post 1378779)
Chce mi sie zygac jak czytam posty typu "szkoda strinnitiego dobry czlowiek byl z niego"- hauauhauhahuahsuhauha

Piszecie glupoty o nim, a wiekszosc nawet nie ma o nim pojecia ten czlowiek okradl nie jednego, byl nawiekszym PA na serwerze, zabil 3/4 swoich naj lepszych pzyjaciol.
A pozatym nie mam co sie rozpisywac... Strinnity na 100% gra nowym sorciem na Antice bo ma dostep do nie jednego 100lvl a nawet 150+

Czlowieku jedziesz na innych a po polsku pisac nie umiesz. Od kiedy przyjaciol pisze sie przez Ż??

Grocix 21-04-2007 14:53

@Glorfindel
O to mi chodzilo :) Czytanie ze zrozumieniem sie klania. A jesli podwazasz moja wiarygodnosc to zapraszam na Antice.

@Pawlos II
A Ty? Nie masz sie czego doczepic?

Pozdrawiam

NaRuTo__xD 21-04-2007 18:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Santaks (Post 1378779)

Tylko jakbyś obojniaku przeczytał troche forum to byś wiedział, ze Strinnity ostatnimi czasy się zmienił na dobre...!!

1. Przyjaciół nie "pzyjaciol"
2. Rzygać nie "zygac"
3. Najlepszych nie "naj lepszych"
Peace & Love :]

kthxbye :DB) B)

Santaks 21-04-2007 19:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NaRuTo__xD (Post 1380464)
Tylko jakbyś obojniaku przeczytał troche forum to byś wiedział, ze Strinnity ostatnimi czasy się zmienił na dobre...!!

1. Przyjaciół nie "pzyjaciol"
2. Rzygać nie "zygac"
3. Najlepszych nie "naj lepszych"
Peace & Love :]

kthxbye :DB) B)

****u będę pisał jak mi się podoba nie chcesz nie czytaj moich postów h(o)j wiesz noobku o antice i wybierd*** z tąd naj lepiej, bo wszyscy którzy choc troche się znają na antice nigdy nie uwierzą w przemianę strinnitiego a jak dalej chcesz się klucic i wierzysz w cudowna pzemiane strinna to powiedz mi dlaczego nie oddal tych tysiecy k tym których okradł?? uwierzył bym w przemianę jak by oddal wszystko.

Santaks 21-04-2007 19:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NaRuTo__xD (Post 1380464)
Playing in Memory for Strinnity...
Szkoda Go i to bardzo Zawsze Jak to mowiono Strinnity kojarzył mi sie z Antica i Antica z nim
GooD Bye Friends
R.I.P...

BUHAhAHAHAHAHAHHAHA jestes zajebisty textem "good bye friends" rozwaliles mnie!!!! ---- . ----
znales go chcociaz troche ze nazywasz siebie jego przyjacielem?

Pyro Aris 21-04-2007 20:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Santaks (Post 1380605)
****u będę pisał jak mi się podoba nie chcesz nie czytaj moich postów h(o)j wiesz noobku o antice i wybierd*** z tąd naj lepiej, bo wszyscy którzy choc troche się znają na antice nigdy nie uwierzą w przemianę strinnitiego a jak dalej chcesz się klucic i wierzysz w cudowna pzemiane strinna to powiedz mi dlaczego nie oddal tych tysiecy k tym których okradł?? uwierzył bym w przemianę jak by oddal wszystko.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Santaks (Post 1380616)
BUHAhAHAHAHAHAHHAHA jestes zajebisty textem "good bye friends" rozwaliles mnie!!!! ---- . ----

ty masz jakies kompleksy ?

NaRuTo__xD 21-04-2007 20:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Santaks (Post 1380616)

Jakbyś wiedział kim jestem to byś zamknął papsko...:( :(

Marionus 21-04-2007 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NaRuTo__xD (Post 1380839)

Kim do h(o)ja Pana jestes??...

Bo ja nieczje i pewnie wiekszosc tam @up:P

Santaks 22-04-2007 13:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NaRuTo__xD (Post 1380839)

To powiedz moze zamkne "papsko" chociaz watpie.. bo po twojej rozmowie wychodzi ze inteligenty nie jestes.
Ale powiedz kim jestes :)

NaRuTo__xD 22-04-2007 16:26

Powinienes sie domyslic...
Widac inteligencja nie szalejesz...
Mowisz ze nie jestem inteligentny...Dlatego ze nie jestem jak ty eloelo mada faka i nie bluzgam na prawo i lewo nie musze pisac ze slownikiem ?? Tak to wygląda...

kthxbye

Chati 23-04-2007 16:01

@up
Jakoś niemożemy się domyśleć, więc może podasz swój nick?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:14.