![]() |
Strinnity
Dzisiaj w nocy 198 master ze świata Antica zbanował konto, a co za tym idzie będzie delete, za 3 ban.
Name: Strinnity Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 198 World: Antica Residence: Edron Guild membership: Sleeping Dragon of the Black Dragons Last login: Apr 06 2007, 02:31:10 CEST Comment: I'm sorry, I tried. And yes, it was my own descision. P.S. I can't do anything but to shed a tear and say I miss the good times, I miss the good people. Tibia hasn't been anything else then a pain in my life for a long time and I just had to do it. If not for myself then for the people I hurt. Account Status: Premium Account Account Information Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing Jeżeli chcesz mu coś powiedzieć wejdź w poniższy link http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1605744, albo www.tibia.com -> World Boards -> Antica -> Goodbye Strinnity |
Ehhh Antica zawsze mi sie kojarzyła z dwiema postaciami - Suprido i Strinnity :)
Co by nie mowic, konczy w wielkim stylu ;] Ogólnie był lubiany na serwerze czy typowy hlvl, PA ? |
A mi antica zawsze kojarzyla sie z Bubble :p
@topic R.I.P |
Szkoda chłopaka. Pamiętacie jak rok temu dostał bana, i zrobił delete postaci, ale anulował w ostatnim dniu? :> Igrał, igrał i się doigrał ^^
|
@wrogonastawiony
W ostatnich dniach swojej kariery, stal sie "dobrym wujkiem". Podjal walke z SaT. No ale... poddal sie. Trzeba kontynuowac jego dzielo ;) |
@Grocix
Żal? Niby jesteś w Legio Libertatis , ale z tego co widzę gówno wiesz. Strinnity nie grał "dobrego wujka". Dla Mnie jest przykładem tego że ludzie potrafią się zmieniać.Pamiętam posta , którego zamieścił kilka miesięcy temu na forum Antici na Tibia Com. Napisał wtedy , że kończy z PA i że przeprasza ludzi którym uprzykrzył życie. Naprawdę z tym skończył - a UE jakie puścił w Carlin było oznaką głupoty jak i oddania sprawie - gdyż chciał ubić osobę , która jawnie stosowala Power Abusing.Zamiast jednej ubił kilka i ban - w jego przypadku Striniego delete. I się nie poddał - ludzie widzieli w Nim wybawiciela Antici. Może i słusznie.. Mam nadzieję , że ten delete uwolnił go od tej przeklętej gry. Szkoda tylko , że zamiast porządnych ludzi na Tibii zaczyna przybywać analfabetycznych kretynów . |
@up jak nic nie wiesz to sie nie odzywaj ok? strinnity zostal zmuszony do puszczenia tego ue poniewaz pewna osoba mu grozila poczytaj artykuly na gery.pl to sie troche dowiesz-.-
|
Playing in Memory for Strinnity...
Szkoda Go i to bardzo :( Zawsze Jak to mowiono Strinnity kojarzył mi sie z Antica i Antica z nim :( GooD Bye Friends :( R.I.P... Sgd... //S... |
Chce mi sie zygac jak czytam posty typu "szkoda strinnitiego dobry czlowiek byl z niego"- hauauhauhahuahsuhauha
Piszecie glupoty o nim, a wiekszosc nawet nie ma o nim pojecia ten czlowiek okradl nie jednego, byl nawiekszym PA na serwerze, zabil 3/4 swoich naj lepszych pzyjaciol. A pozatym nie mam co sie rozpisywac... Strinnity na 100% gra nowym sorciem na Antice bo ma dostep do nie jednego 100lvl a nawet 150+ |
Cytuj:
|
@Glorfindel
O to mi chodzilo :) Czytanie ze zrozumieniem sie klania. A jesli podwazasz moja wiarygodnosc to zapraszam na Antice. @Pawlos II A Ty? Nie masz sie czego doczepic? Pozdrawiam |
Cytuj:
1. Przyjaciół nie "pzyjaciol" 2. Rzygać nie "zygac" 3. Najlepszych nie "naj lepszych" Peace & Love :] kthxbye :DB) B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
BUHAhAHAHAHAHAHHAHA jestes zajebisty textem "good bye friends" rozwaliles mnie!!!! ---- . ---- znales go chcociaz troche ze nazywasz siebie jego przyjacielem? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Kim do h(o)ja Pana jestes??... Bo ja nieczje i pewnie wiekszosc tam @up:P |
Cytuj:
To powiedz moze zamkne "papsko" chociaz watpie.. bo po twojej rozmowie wychodzi ze inteligenty nie jestes. Ale powiedz kim jestes :) |
Powinienes sie domyslic...
Widac inteligencja nie szalejesz... Mowisz ze nie jestem inteligentny...Dlatego ze nie jestem jak ty eloelo mada faka i nie bluzgam na prawo i lewo nie musze pisac ze slownikiem ?? Tak to wygląda... kthxbye |
@up
Jakoś niemożemy się domyśleć, więc może podasz swój nick? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:14. |