![]() |
Dl Ank 155rp i 92 sorc z e wave [Nice Loot]
Jak w temacie ;]
PROSZE NIE ZDRADZAC LOOTA http://www.yousenditcom/transfer.php...2C2D5A489BF121 Dorzucam filmik z wczoraj w nocy xD (Gratis) zaledwie 10min trwa ale warto zerknac ;p http://www.yousenditcom/transfer.php...A58C7C2B82AAFB Prosze dac kropke miedzy yousendit a com i link bedzie dzialal btw kiedy te linki zostana odblokowane? |
Z tego linku nie mogę ściągnąć, mógłbyś wrzucić to na rapida, albo tibicams?
Oki, ściągnąłem, zaraz koment ^^ @obejrzałem do 80 minuty, dalej mi się nie chciało, do tej części loot był niezły :) |
|
5 MB ~ film acha ... z nudów umre zanim do połowy filmu dojde x[
|
15:50 Sir Broniu [91]: chyba tak piardnalem ze az se kurwa gacie obsralem ;/
Polecam obejrzec chocby dla takich textow. Pytanie do autora. 1.Ile expa wbil mag. 2.Ile mieliscie bp mf. @ktostam up Zaluj ze skonczyles na 80 minucie. Wlasnie wtedy zaczela sie zabawa. |
15:41 Sir Broniu [91]: chyba tak piardnalem ze az se kurwa gacie obsralem ;/
co beka to niemoge :D Loot też fajny ;p |
za TAKI lootluck powinni banowac :P
|
The one-hour limit has been reached. Wait 17:57 minutes
-.- plx rehost ;P |
powiem 1 waste nie mielsicie nigdy nie widzilm takiego farta :] koles ma dobrze ze ma takiego kolegw ktory mu bloczy potworki :]
|
Ten Double Mnie RozwaliŁ :d
|
20:31 Felipe Mac'Wander [83]: oni na hero cala noc siedzieli
20:31 Felipe Mac'Wander [83]: i sie masturbowali 20:31 Felipe Mac'Wander [83]: xd Rox :D:D 20:46 Sir Broniu [91]: chuj 20:46 Sir Broniu [91]: dawaj 100 gp 20:46 Sir Broniu [91]: nasze Filmik fajny max ;) |
Nie skomentuje tego loota ^^ polecam bo warto ;>
|
Ja też dostane zawału. xd No co za noob :P Chyba mój pierwszy film z takim lootem ;s Ile zużyliście?
|
@Garo
Film duzo wazy ale trwa tylko 2h wiec nie przejmowac sie ;p @Ozumi Nie wiem ile wbil ale gdzies okolo 250k Broniowi poszlo 38 bp mf xD, a mi z jakies 5-6 bp mf + 30min z softow |
i co zwróciło się ?? ;p
Chyba najlepszy , najciekawszy film jaki widziałem Za ile poszły dsmy ?? Gz wam |
Gratz loocika.
Ja na ank raz mialem 3 rh w 40 minut potem przez 2 tygodnie regularnego huntu tam moze z 2 towerki :P |
To dzis rano bylo ;p dokladnie 12h temu ~ xD troche to potrwa zanim my to all posellamy xD
|
Film bardzo fajny,tylko szkoda za loot nie dopisał =[ pzdr
|
Nie odnaleziono serwera... Rehost please.
|
Celesta Powah :cup: Nie no saian -.- Fuksiarzu jeden :D a stanela palka :D?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:40. |