![]() |
Adres IP novei.....
Zna ktos adres ip tego swiata?? bo szukam szukam szukam i nic prosze o pomoc !!
|
Nie znam ale wiem jak go zdobyć :P
Po prostu zaloguj się na do tibii na swiat, którego ip potrzebujesz a następnie w Menu start jest opcja "uruchom" (klik!) i w zależności od tego jaki masz system operacyjny wpisz tam comand(dla 98) lub cmd(dla 2k i XP) otworzy ci siętakie fajne okienko (;)) wpisz tam "netstat -o (czy. netstat odstęp minus o-jak Olga {1 pionowo j/k}) odczegaj kilka sekund aż wyskoczą ci wszystkie adresy. jeśli nie masz mc to powinien być tylko jeden adres ipktóry po dwukropku ma napisane 7171. To przed dwukropkiem to właśnie ip serwera Tibii. P.S. kiedy to zrobisz to proszę, abyś o tym powiedizała i powiedz wszystkim jaki jest ip aby oszczędzić kolejnych postów oraz aby w przyszłości ktoś też na tym skorzstał. Tylko pragnę przypomnieć, że czasami adres ip serwerów się może zmienić, gdyż CipSoft przenosi czasami światy na inne, lepsze serwery więc zanim poprosisz administratora twojej sieci o zwiekszenie przepustowości na dany adres ip upewnij się, czy ów adres jest aktualny a jeśli po tym jak pogadałeś/aś ze swoim administratorem, który ułatwił ci życię a potem CipSoft zmienił serwery to nie zapomnij poinformować o tym administratora (on sami nie przerzuci tej lepszej przepustowości na inny ip ponieważ nie będzie wiedział o takiej konieczności). Uff, to chyba wszystko prawda? Tak? no to pa ;) |
****.....
Cytuj:
_________________________________________________ yeah wystarczylo wpisac netstat i mi wyskoczylo to okienko :D 62.146.78.207 |
aha, nie nam się dobrze na ME i z tego co słyszałem ten ststem nie jest zbyt wiele wart ;)
Specialnie dla ciebie założyłem postać Zdrapeq na Novej i sprawdziłem IP Oto ono: 62.146.78.207 Wszystko? Yes? Good. Bye. Edit: strit zrobiłem :) nie czytałem tekstu po "__________________" byłem przekonany że to opis :D sorka :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:34. |