![]() |
47 Paladin: Dragon Hunt & Hell Gate
Witam!
Oto moje dwa filmy. Hell Gate: Wyprawa do Hell Gate z kumplami. Loot bardzo dopisał =) Download (TibiCAM) Dragony: Godzinny huncik na smokach (47 Paladin): Download (TibiCAM) Życzę miłego oglądania. Pozdrawiam kolegów z HG. P.S Mam jedną prośbę. Nie mówcie, że to keylogger póki nie przeskanujecie. Popełniłem błąd w wypełnianiu okienek na Tibicam.com. Filmy są pod najnowsza wersję Tibii! |
Gratz loota z hell gate! Niezle wam tam slzo, niezla ekipa. Taki loot sie zadko zdaza ;]
Moge potwierdzic, ze filmik z hell gate czysty jak łza. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Filmiki fajne ;) A co do hellgate udalo wam sie sprzedac lota? ;>
|
Cytuj:
Co do wersji filmiku... Wybaczcie, popełniłem błąd. Update tak szybko wychodzą, że się nie przyzwyczaiłem do wersji 7.92. FILMIKI SA NA NAJNOWSZA WERSJE TIBII! Po prostu źle wypełniłem ;/ |
No ładnie, szkoda ze z dragow loot nie polecial jak z Beho ;)
|
Hehe no loot spory z Beho GraTz:D
|
Gratz lota z EB naprawde wam sie pofarciło....ja swoim 50 pallem 2 tygodnie siedziałem i ani jednego tego czego nie mozna wymawiać
|
Pytałem się, i ludzie mówili że 200k to dobra cena. Co do czego, sprzedaliśmy (chyba, nie na 100%) za 60k ;/
Dobrze, czy za mało chcieliśmy? |
Krótko mówiąc ładny huncik - dobry loot (warto obejrzeć) i hard core'owe akcje ;) Pzdr
|
Cytuj:
btw. mało coś zarobiliście ;) |
Cytuj:
Ja wiem czy powaga ^^ Nom, malutko zarobiliśmy. Marne grosze, pech ;] Tak na marginesie, wypadałoby zmienić w profilu nazwę gildii i level ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:40. |