![]() |
Czy kiedykolwiek pomogłeś Polakowi w Tibii?
Czy pomogleś Polakowi, oferując mu pomoc??
|
Wydaje mi się że chyba każdy pomógł Polakowi ,a powiedz mi co to ma wsolnego z klanami i guildiami, ale dobra ja pomagam huntować niższym levelom :D
|
Jak mam jakies smieci i widze pl na 8lvl lub wyzszym to mu je daje :]
|
Dałem komuś kiedyś jeść:)
|
Pewnie
Gdy widze polaka ktory nie ma liny albo ma malo energi to mu pomagam zecz jasna !!!POLACY POWINNI TRZYMAC SIE RAZEM I SE POMAGAC!!!!!! :P
....a innym tez pomagam :P |
No dokładnie nie wiem co to ma wspólengo z klanami ale mniejsza z tym :P
Ja moge sie pochwalic że pomoglem polakowi :] Nie miał liny w podziemiach i każdy wie co dalej :P |
|Ja mam slabe patriotyczne serduszko i jak widze Polaka to nie tylko pomoge ale pytam sie jaki ma sprzet,by w miare mozliwosci wymienic mu szybko na lepszy,a wykorzystywany przy tym jestem
kumpla ale takim co na wyprawy chodzimy to po k armorku za free z POHu przynioslem Noz czyz nie jestem wspanialy :)) |
Ja pomogam PL. np. daje zarcie, wyciagam bo nie maja liny etc.
|
ja tesh pomoglem wsumie 2 polakom :D jednemu wlasnie pomagam :D przeprowadzam ich do szkieletow, rozwalam szkielety a itemki daje im :Djak czegos ktos potrzebuje (nie tylko polacy) to daje ;) tzn zarcie, wyciagam, line daje czy innego itemka :D na miare moich mozliwosci pomagam ;)
|
Ja kiedyś ryzykowlaem wlasneym życiem zeby pomoć qmplowi....polazlem sam do Hell Gate na 25 levie.....i udało sie dalem rade...no ale czego sie nei robi dla kolegów......poza tym jednego albo 2 polaków uchronilem wlasnym cialem od PK....raz przypłaciłem życiem ale koleś ma już bana :D
|
Cytuj:
no chyba, ze liczyc kilku kumpli ;) ale to licze jako kumpli, a nie polakow ;) |
po thais oprowadzalem, ewentualnie pokazywalem orki i roty w ancient temple, scale armory rozdawalem itp.
jednego zaluje - ze nikt mnie tak nie oprowadzil :P |
narazie to mi pomagano :D
|
Pomogłem polakom ze 4 razy ale potem gdy przyszło co do czego to mnie okradli zabili albo zostawili na pastwe losu .... Przeważnie trafia sie na dressiarzy którzy chca Pkować
|
Jezu naraszcie dwoiedziałem sie, na własnej skórze jak dobrze robiłem, że pomagałem polakom....dzisiaj byłem w beznadziejnej sytuacji(wpadłem do dołka w ruinach na pustyni) i pomogło mi bez wiekszego gadania jakichś 6 polaków...więc pomagajcie...bo kiedys inni wam pomogą
|
Ja pomogłem sporu osobom, ale tych których znałem z reala. Na Rook'u załatwiłem im tyle sprzętu ile mogłem żeby spokojnie mogli chodzić poza miastem.
No i zdarzało się, że pomagałem Pl w takich sytuacjach jak niskie hp, czy bez liny, bez opłaty. Z obcokrajowcami sie zwykle targuje :) |
Cytuj:
|
Ja pomagam polakom a nawet czasami innym
|
ok
Cytuj:
|
Ja pomagam kumplom i polakom godnym pomocy
Reszcie pomagam odnowic HP i mane:) Pozdro Michu |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:32. |